Treffpunkt HMS vil foregå ombord på Color Line i slutten av september. Det er viktig å huske at påmeldings­fristen er 25. august. (Foto: Øyvind Haug, Color Line)

Bygg Ren Verdi 2023

Påmeldingen til lederkonferansen & messen Bygg Ren Verdi 19.-21. april 2023 er nå lukket. Eventuelle etternølere kan kontakte arrangørene, så skal vi se hva vi kan få til.

Publisert

Lederkonferansen Bygg Ren Verdi er igjen tilbake til vår­halvåret, og alle som jobber med renhold, eiendoms­drift og for­valtning er i mål­gruppen når vi samles til konferanse og messe 19.-21. april 2023.

Dersom noen ønsker å melde seg på, kan de sende e-post til Norsk Forening for Service og Renhold, post@nfsr.no. Så ser vi hva vi får til.

Program på Bygg Ren Verdis nettside

Arrangementet har vist seg å være en viktig samlings­plass for felles bransje­utvikling og kunnskaps­deling. Det er et samarbeid mellom NHO Service og Handel, Norsk Forening for Service og Renhold, Renholdprodukters Leverandørforening og Renholdsnytt.

.

.

.

.

.

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS