Ledelse i et digitalt landskap

Bilde av Christian Eek-Jensen
Christian Eek-Jensen om lederskap, samarbeid og bedriftskultur.

– I en verden med kunstig intelligens og roboter, er din fremste oppgave som leder å være menneske

Det sier Christian Eek-Jensen, som mener god kommunikasjon med dine ansatte får stor betydning fremover.

Publisert
Konferansen og messen samler FM, drift og renhold fra både offentlig og privat sektor.

Eek-Jensen er en etter­traktet og erfaren kursleder og foredrags­holder innenfor temaene retorikk, salg og motivasjon. Under leder­konferansen Bygg Ren Verdi 2023 er han tilbake som konferansier og vil holde spennende innlegg om hvordan du kan styrke bedrifts­kulturen gjennom hvordan du kommuniserer med dine ansatte.

I hans foredrag «Kommunikasjonsgrep som styrker kulturen» får du ideer, inspirasjon og konkrete verktøy fra retorikkens verden som vil hjelpe deg til å bli tydeligere, tryggere og mer tilstede i lederrollen.

Bli med på BRV!

Bygg Ren Verdi 2023 avholdes 19.-21. april.

Meld deg på her (link til Proviso)

Bygg Ren Verdis nettside

Om Christian Eek-Jensen

Christian er profesjonell kursleder og foredrags­holder som hjelper alt fra enkelt­personer til Norges største selskaper og organisasjoner med å kommunisere mer effektivt (hjemmeside).

Christian har flere års erfaring som konsulent for Retorisk institutt AS, og er assosiert partner i Holtskog AS. Siden 2013 har han også vært gjeste­foreleser på institutt for helsefag ved Høyskolen Kristiania.

Gjensyn

Under leder­konferansen Bygg Ren Verdi 2021 var Christian en glimrende konferansier og bidro blant blant med foredraget «Den nye digitale hverdagen» (forhåndsomtale her).

Ett av foredragets svært mange gode tips (tidligere publisert i Renholdsnytt nr. 6/2021) ses her:

Retorikk er kunsten å overbevise. Men hvordan klare å bli mer karismatisk i hverdagen?

Tilstedeværelse kan være vanskelig. Christian Eek-Jensen gir et eksempel:

– Hjernen er ganske lat. Hvis du har sett noe én gang og vurdert at det er ufarlig, er det raskt å «logge ut» og hoppe over til andre tanker. Ser du en Powerpoint som er overfylt av informasjon, er det lett å tenke at «dette har jeg har sett før, så her er det ingen grunn til å følge med».

Skal man nå ut med sin informasjon, er det altså påkrevet med enkle og spennende budskap. Overført til en renholds­hverdag, kan vi se for oss at noen av de enkleste oppgavene fremover vil bli fjernet fra renholderen, såfremt oppgavene kan tas av roboter.

– Dette gir mulighet for at vi selv kan være litt mer tilstede. Kanskje kan du også bruke den ekstra tiden på være litt mer karismatisk?

Dette er helt klart et tema i seg selv, men Christian Eek-Jensen gir tre enkle råd, som du bør følge hver gang du skal innlede en samtale med en annen person:

  1. Rett deg opp
  2. Smil, så smiler verden tilbake
  3. Legg bort mobiltelefonen

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS