Hvordan lykkes du egentlig med dine fysiske og digitale møter? Christian Eek-Jensen er en underholdende foreleser som her vil ta opp utfordringene ved å få fram sitt budskap.

Kunsten å kommunisere klart i den nye hverdagen

– Å fange oppmerksom­heten og nå frem med et budskap, er vanskelig nok når man samler folk i samme rom. Det blir ikke enklere når de du snakker med sitter på andre siden av en skjerm, sier Christian Eek-Jensen.

Publisert

Eek-Jensen er en etter­traktet og erfaren kursleder og foredrags­holder innenfor temaene retorikk, salg og motivasjon. Under leder­konferansen Bygg Ren Verdi 2021 vil han både være konferansier og holde spennende innlegg om vår nye hverdag.

I hans foredrag «Den nye digitale hverdagen» får du ideer, inspirasjon og konkrete innspill som vil gjøre deg gjøre deg tydeligere, tryggere og mer engasjerende når du tar ordet. Både i fysiske og digitale møter.

Husk påmeldings­fristen til Bygg Ren Verdi – 20. september:

Mer info, program og påmelding

Under BRV vil Christian Eek-Jensen også holde foredraget «Storytelling». Det skulle være høyaktuelt i en tid der vi ikke «bare» selger renhold, men også trygghet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS