Godt samarbeid

Bilde av Kjetil André Aamodt, Torino 2006
Bli med Kjetil André Aamodt på en unik reise til verdenstoppen.

– Du blir ikke god alene

Lagspill og samarbeid er en viktig ingrediens for å lykkes. Uansett arena. Under årets BRV-konferanse har du mulighet til å høre Kjetil André Aamodt, som deler av sine mangeårige erfaringer.

Publisert

Kjetil André Aamodt er Norges mest­vinnende alpinist, med imponerende 20 mesterskaps­medaljer, hvorav fire OL-gull og fem VM-gull. Han var gjennom flere år verdens beste alpinist.

Selv om dette er en individuell idrett, hadde han ikke nådd toppen uten gode lagkamerater, godt samarbeid og det å være del av en prestasjons­kultur.

Med foredraget «Du blir ikke god alene» tar han med konferanse­deltakerne på en unik reise til verdens­toppen.

Bli med på BRV!

Kjetil Andrés foredrag kan du høre under Bygg Ren Verdi 2023, som avholdes 19.-21. april.

Meld deg på her (link til Proviso)

Mer info på Bygg Ren Verdis nettside

Viktig møteplass i bransjen

Lederkonferansen Bygg Ren Verdi arrangeres av NHO Service og Handel, NFSR, RELE og Renholdsnytt, og alle som jobber med renhold, eiendoms­drift og for­valtning er i mål­gruppen når vi samles til konferanse og messe 19.-21. april 2023.

Hovedtema denne gang er: Hvordan få til samarbeid, samspill og samskaping i egen virksomhet?

Tradisjonen tro vil det også bli en omfattende leverandør­messe med nyheter, innovasjoner, tips og råd.

Konferansens røde tråd

Alle som tilbyr tjenester innenfor drift- og service­området vet det godt: Det er menneskene det kommer an på. Gode tjenester koker ned til samarbeid.

Konferansen & messen avholdes på Kiel-fergen, tradisjonen tro.

Den norske modellen for arbeids­livet er basert på samarbeid og samspill mellom parter med ulike interesser. Norsk næringsliv og offentlig virksomhet er på topp i verden når det gjelder produktivitet og innovasjon. Dette handler mye om at det er etablert gode former og arenaer for samarbeid i det daglige og når det virkelig gjelder.

På sitt beste gir samspillet og samskapingen mellom kommuner, fylker og statlige virksomheter og lokalt næringsliv nye løsninger, kvalitet og effektive tjenester.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS