Bilde av Brian Ask Sørensen.
Brian Ask Sørensen er én av flere som organiserer den store utstiller­messen under Bygg Ren Verdi 2023. Her fotografert under en annen utstilling i 2022.

Lover messe med ny vri

Utstiller­messen under Bygg Ren Verdi tegner til å bli rekord­stor, og vil dessuten krydres med nye aktiviteter.

Publisert

– Vi følger den tekno­logiske utviklingen og via digitale medier prøver vi å lage en kundereise for deltakerne. Denne kommer vi til å kombinere med et rebusløp, sier Brian Ask Sørensen.

Alle kvadrat­metere for­ventes å bli utsolgt. Hvis du vil være med som ut­stiller, må du melde deg på raskt.

Han er styremedlem og én av flere i Renhold­produkters Leverandør­forening (RELE) som arrangerer den populære messen under leder­konferansen Bygg Ren Verdi 19.-21. april i år.

– Kundereisen vil foregå gjennom en nyutviklet app, der deltakerne får spørsmål og kan finne svar ved å oppsøke standene. Det hele vil foregå over to dager, og de beste premieres med en overraskelse. Samtidig vil leverandørene kunne presentere seg på en ny og spennende møte.

Appen er utviklet av programvare­selskapet Wittario, som jobber med spillbasert læring. Det er en videre­utvikling av en app som blant annet har vært brukt under messe for bladet Computerworld.

Engasjerende oppgaver

Flere av utstillerne under BRV har tidligere vært flinke til å ha ulike aktiviteter for de besøkende – og med mulighet for å vinne flotte premier. Denne gang utvides og systematiseres dette.

– Deltakerne på BRV vil oppleve en engasjerte produsenter og leverandører for rengjørings­produkter, og også en digital reise. Det å svare på spørsmålene er likevel bare én ting av alt det leverandørene representerer denne gang.

– Vi tror dette vil være en god «ice breaker». Vi forsøker å gå bredt ut med leverandører, og har en forventning om 35-40 leverandører.

– Messen er kjent for å være omfattende og er godt besøkt, og både produsenter, leverandører og grossister deltar. Så her kan du både møte din nåværende leverandør og bli kjent med utfordrere i markedet, sier Brian Ask Sørensen.

Flere enn før står bak

Inneværende styre i RELE, fra venstre mot høyre: Styremedlem Brian Ask Sørensen – Christeyns Professional Hygiene, styremedlem Rune Sparbo – Ecolab, styreleder Vidar Skai – Lilleborg, styremedlem Mikael Back – N3, styremedlem: Geir Arne Hansen – Datec. Andre i RELE: Sekretær Anne-Kristin Osuldsen – Intunor.
Inneværende styre i RELE, fra venstre mot høyre: Styremedlem Brian Ask Sørensen – Christeyns Professional Hygiene, styremedlem Rune Sparbo – Ecolab, styreleder Vidar Skai – Lilleborg, styremedlem Mikael Back – N3, styremedlem: Geir Arne Hansen – Datec. Andre i RELE: Sekretær Anne-Kristin Osuldsen – Intunor.

Mens styreleder i RELE har organisert meste­parten av messen under tidligere års BRV, er oppgavene fordelt på flere denne gang.

Brian Ask Sørensen sørger for at leverandørenes behov imøte­kommes, mens Rune Sparbo har mye av ansvaret for messe­dekket, inkludert plassering av utstillerne. Vidar Skai har ansvaret for selve driften av RELE.

Utstillerplass kan du bestille her eller eventuelt kontakte RELE.

Bli med på BRV!

Bygg Ren Verdi 2023 avholdes på Color Lines ferge Oslo-Kiel.

Meld deg på her (link til konferansens tekniske samarbeids­partner Proviso)

Ytterligere info på Bygg Ren Verdis nettside

Viktig møteplass i bransjen

Lederkonferansen Bygg Ren Verdi arrangeres av NHO Service og Handel, NFSR, RELE og Renholdsnytt, og alle som jobber med renhold, eiendoms­drift og for­valtning er i mål­gruppen når vi nå igjen samles til konferanse og messe.

.

RELE

Renhold­produkters Leverandør­forening (RELE) ble stiftet 2/12-1974.

Foreningen søker å samle bedrifter som produserer og markeds­fører produkter for den profesjonelle renholds­bransjen i Norge, og jobber på tvers i bransjen med å fremme saker som er av felles interesse for medlemmene.

Helt siden etableringen i 1974 har RELE samarbeidet om utstillinger, messe­aktiviteter og tema­dager, både på nasjonalt og regionalt plan.

.

Bilde fra utstillermesse.
Fra utstiller­messen under Bygg Ren Verdi 2021.

.

Bilde fra utstillermesse.
Fra utstiller­messen under Bygg Ren Verdi 2021. Her fra premieutdeling med mer.

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS