Lederartikkel:

Ny nettsatsing og nye muligheter

Siden sist har Renholdsnytt åpnet digitalt blad­arkiv på nett. Dette er et søkbart arkiv, der du enkelt kan grave fram tips, reportasjer, bransje­nyheter og annet som du vet har vært omtalt i papir­utgaven av Renholdsnytt.

Publisert

Det digitale arkivet strekker seg tilbake til nr. 1/2005. Bladet du nå holder i hånden, er den 99. utgaven siden den gang.

Du vil få treff på søk både i artikler, notiser og aktivitets­kalenderen, samt mange annonser (såfremt teksten er søkbar). Også de siste er av interesse for mange lesere, som vi vet er ivrig opptatt av nyvinninger. Et raskt søk gir forresten 457 treff på «NHO Service». Andre søkeord med mange treff er kommune (597), sykehus (476), gulv (694) og fagbrev (333).

Renholdsnytt har omtrent fire ganger så mange lesere av nettsiden som abonnenter på papir­utgaven. Det er vi veldig glade for. Samtidig har det vært gratis å lese på nettsiden, som typisk har lite overlapp med papir­utgaven.

Det koster imidlertid å drifte en nettside, og fremover vil Renholdsnytt.no publisere mer innhold forbeholdt våre abonnenter. Til gjengjeld får du altså også tilgang til innholdet fra papir­utgaven.

Vi håper våre lesere vil sette pris på friheten ved å kunne lese bladet på nett, som papir­utgave – eller begge deler.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS