Bilde av Cathrine Westmork
Fagskolerektor ved AOF Fagskolen, Cathrine Westmork, opplyser at responsen på utdanningen har vært kjempegod i Rogaland, Vestland og Agder, stedene der AOF Fagskolen har campus. Westmork har vært utviklingsleder for det nye studiet Renholdsledelse.

God oppslutning om nytt studium i renholdsledelse

60-studiepoengs­utdannelsen i Renholds­ledelse som nylig ble startet av AOF Fagskolen Stavanger, melder om svært god respons. Første studiedag var 21. februar.

Publisert

Victoria Peck Skjerpe, ansvarlig kompetanse­rådgiver ved AOF Fagskolen Stavanger, forklarer at det i første omgang er tatt inn 45 studenter. 12 personer står på venteliste og flere klassekull blir det.

Hun påpeker at det er flere som har havnet i leder­stillinger innenfor renholds­bransjen uten å ha en formell utdanning i bunn. Som følge av dette, så varierer studiesøkernes bakgrunn i veldig stor grad.

Faglærer Bente Margrete Bjordal er renholds­operatør og har hoved­ansvaret for klassen.

Les mer: Søkere fra hele landet til ny fagskoleutdanning i Stavanger (link til Næringsforeningen)

Eldre sak på Renholdsnytt.no 30/1-2023: Nå kan du studere Renholds­ledelse i Stavanger

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS