Portrettfoto av Ellen Nygard, universitetslektor ved OsloMet
Ellen Nygard ved OsloMet opplyser at det både i offentlige og private virksomheter er stor etterspørsel etter ledere med ønsket utdanningsnivå innenfor fasilitetsstyring.

Nå kan du melde deg opp til høstens FM-emne ved OsloMet

Det er fortsatt mulig å melde seg på høstens FM-emne «Facility Management i organisasjoner» på Handels­høyskolen ved OsloMet. Løpende opptak foretas fram til 20. august, men avsluttes før om de 60 studie­plassene er fylt opp.

Ellen Nygard, som er universitets­lektor på Handels­høyskolen ved OsloMet og faglig ansvarlig for dagens studietilbud i fasilitets­styring, opplyser at under­visningen foregår på fredagene fra kl 08.30 til ca. kl 12.00 i uke 36 til 47.

Med to unntak er under­visningen nettbasert. Timeplanen for under­visningen ligger mot slutten av denne lenken:

– Facility Management er utøvd lederskap tilpasset behov i enhver organisasjon (lenke til OsloMet). Her gis også mer informasjon om studie­tilbudet og lenker til emneplanen og søknad om opptak.

Les også om arbeidet for å utvide OsloMets studie­tilbud ytterligere:

Jobber for ny FM-bachelor ved OsloMet. Arbeidslivet skriker etter ledere med høyere utdannelse. Nå jobbes det for at fasilitets­styring igjen skal bli en fullverdig bachelor­utdannelse på Handels­høyskolen ved OsloMet. (Renholdsnytt.no 23/3-2023)

Jobber videre med FM-bachelor. Nå er arbeidet i gang: Denne uken har det vært avholdt oppstarts­møter for å avklare det videre arbeidet i prosjekt­gruppen som jobber for nye FM-studier ved Handels­høyskolen ved OsloMet. (Renholdsnytt.no 31/3-2023)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Her kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS