Skjermdump fra møte holdt over Zoom
Fra møte torsdag 30. mars 2023 angående nye FM-studier ved OsloMet. Øverst Heidi Woll (Forskerforbundet) og Ellen Nygard (fagansvarlig for studietilbudet i Facility Management på Handelshøyskolen ved OsloMet). Nederst Frode Andersen (OsloMet) og Jorulf Brøvig Silde (bransjedirektør for Drift og Service i NHO Service og Handel).

Jobber videre med FM-bachelor

Nå er arbeidet i gang: Denne uken har det vært avholdt oppstarts­møter for å avklare det videre arbeidet i prosjekt­gruppen som jobber for nye FM-studier ved Handels­høyskolen ved OsloMet.

Ellen Nygard, som er universitetslektor ved OsloMet og faglig ansvarlig for dagens studietilbud i fasilitetsstyring, opplyser at prosjektgruppen har hatt møter både på mandag og torsdag denne uken.

– Saken på møtene var målsetningen om å få etablert den nye bacheloren i fasilitetsstyring og serviceledelse, integrert med et årsstudium. Til det trengs friske midler fra bevilgende myndigheter. Hvem gjør hva og hvordan var de sentrale spørsmålene i møtene, som ble ledet av Heidi Woll, klubbleder i Forskerforbundet, skriver Ellen Nygard.

Ikke på bildene, men deltar like fullt i arbeidet med de nye studiene: Brede Edvardsen, nestleder Norsk Arbeidsmandsforbund.

Les også: Sterke krefter jobber for ny FM-bachelor (Renholdsnytt.no 23/3-2023)

.

Nevnte personer på rekke og rad ved siden av en TV-skjerm
Fra møte mandag 27. mars 2023 angående nye FM-studier ved OsloMet. Fra venstre: Heidi Woll (klubbleder Forskerforbundet på Fakultet for samfunnsvitskap ved OsloMet), Jarle Kristoffersen (Fagforbundet), Ingunn Reistad Jacobsen (Fagforbundet), mini-mini-bilde helt øverst på TV viser Mari Røed (leder Norsk Forening for Service og Renhold), stort bilde på TV viser Morten Løkken Bendiksen (direktør Divisjon Facilities Management ved Ahus), Trine Wiig (forbundssekretær for bl.a. renholdsbransjen i Norsk Arbeidsmandsforbund), Frode Andersen (prosjektleder Avdeling for utdanning ved OsloMet)

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS