Ghazi Khder og Patrick Solrunarson er gründerne av Support Service Partner, som NHO Service og Handel nå har kårets til årets Service og handels­bedrift 2021.

Support Service Partner kåret til årets Service og handels­bedrift

Renholds- og service­bedriften Support Service Partner ble kåret til årets Service og handels­bedrift 2021 under års­konferansen til NHO Service og Handel.

Publisert

Artikkelen er skrevet av Baard Fiksdal, NHO Service og Handel (med unntak av linkene til Renholdsnytt.no):

.

Prisen deles ut til en medlems­bedrift i NHO Service og Handel som har utmerket seg siden forrige general­forsamling ved å

være en god arbeids­giver, vise særlig god kvalitet i sine leveranser, være innovativt og ved sin samfunns­nyttige innsats.

Les også: 20 år og 35 ansatte (Renholdsnytt.no 8/2-2016)

Juryens begrunnelse

Support Service Partner AS vinner prisen som årets service- og handelsbedrift 2021. Gjennom det interne kurs­tilbudet deres, «Support Akademiet», bygger de norsk­kunnskaper, kompetanse og motivasjon hos sine ansatte, bidrar til mangfold og inkludering, samtidig som bedriften har god vekst.

Juryen har bestått av Kristin Alsos, forsknings­sjef FAFO, representant fra arbeids­taker­siden, Peter Markovski, kommunikasjons­direktør, NHO og Per Christian Johansen, representant fra styret i NHO SH.

Premien er et gavekort på kr. 10 000,- samt et diplom. Premien ble delt ut under fest­middagen etter NHO Service og Handels årskonferanse den 4. november.

ISS ble tildelt prisen Ringer i Vannet under årskonferansen 2021 i NHO Service og Handel.

Bakgrunn

Support Service Partner ble etablert av Patrick Solrunarson og Ghazi Khder, som bare var 18 år da de startet opp i 2013. Det eneste de hadde var en bøtte, en mopp og en stor visjon.

De hadde en drøm om å øke trivsel på norske arbeids­plasser og på den måten gjøre Norge til et bedre sted. Den drømmen kjemper de fortsatt for, men i dag består bedriften deres av mye mer enn bare en mopp.

Support Service Partner tror på at de som har det bra på jobb, har et bedre liv. Alt de gjør, gjør de med et smil og fokus på kvalitet, stabilitet og personlig service. At de driver med renhold, kantine og matter er bare en tilfeldighet, men bedriften er stolte av å være en av Østlandets raskest voksende bedrifter i bransjen, med over 400 bedrifts­kunder som daglig nyter godt av deres tjenester.

Les også: Heine Wang, tidligere konsern­sjef i Nokas, tiltrer styret i Support Service Partner for å bidra til å videre­utvikle selskapet (Renholdsnytt.no 22/6-2020)

Support Service Partner AS er i bransje­foreningen Drift og Service i NHO Service og Handel, startet i Vestfold og Telemark og er nå over store deler Østlandet.

Kilde: Support Service Partner er kåret til årets Service og handelsbedrift 2021 (ekstern link til NHO SH)

.

Les også: Erna Solberg besøkte Support Service Partner og hyllet renholderne (Renholdsnytt.no 15/8-2020)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS