Fra venstre: Anne-Cecilie Kaltenborn adm. dir i NHO Service og Handel, Carl-Fredrik Bjor CEO i ISS Norge, Hilde Sundt-Hansen, konsern­direktør for People & Culture i ISS, Nina Melsom direktør arbeids­liv NHO og Kenneth Stien direktør i Arbeid & Inklu­dering i NHO Service og Handel.

Ringer i Vannet-pris til ISS

NHO Service og Handel har beæret ISS med pris for selskapets inkluderings­arbeid og for å gi mulig­heter til personer som har stått utenfor arbeids­livet.

Publisert

Prisen ble utdelt under årskonferansen i NHO Service og Handel, Handlekraft 2021:

– I løpet av første halvår ansatte ISS over 10 personer fra arbeids- og inkluderings­bedrifter. ISS viser ikke bare en inkluderende holdning, men gir også i praksis tillit og mulig­heter til personer som har stått utenfor arbeids­livet, sier direktør Kenneth Stien i Arbeid & Inkludering i NHO Service og Handel.

– Vi er veldig takknemlige for å motta Ringer i vannet-prisen. I ISS har vi lang tradisjon for å tilby arbeids­praksis, og i dag har vi mange flotte med­arbeidere og faglærte som startet sin karriere hos oss, nettopp gjennom arbeids­praksis. Som en av Norges største private arbeids­givere har vi et stort ansvar og det ansvaret tar vi på alvor. Sammen med Ringer i vannet skal vi være der for de som står på kanten av jobb­markedet slik at vi sammen kan bidra til verdi­skaping i samfunnet og et bredere mang­fold i arbeids­livet, sier CEO i ISS Norge Carl-Fredrik Bjor.

Les hele historien hos NHO Service og Handel:

Ringer i Vannet-pris for inkludering til ISS (ekstern link til NHO SH)

.

Les også: Renholds og service­bedriften Support Service Partner kåret til årets Service og handels­bedrift 2021 under års­konferansen i NHO Service og handel. (Renholdsnytt.no 8/11-2021)

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS