Et mylder av tilbud

Leder­artikkel i Renholdsnytt nr. 6/2022: Et rikt konferanseår er over idet dette leses. Takk til dere alle, som gjør en så flott innsats med å samle det norske renholds­miljøet!

Publisert

Denne lederen sto på trykk i Renholds­nytt nr. 6/2022 (oversikt over utgaven):

.

Et rikt konferanseår er over idet dette leses. Jeg har selv hatt gleden av å følge seks store samlinger, og vil gjerne gratulere alle med profesjonelt gjennom­førte arrangement. Takk til dere alle, som gjør en så flott innsats med å samle det norske renholds­miljøet!

Særlig oktober var en travel måned. Hyggelig å se at det ble fullt hus for alle, tross små avstander tids­messig.

I 2023 krasjer ikke mindre enn seks til­stelninger med hver­andre tidsmessig.

Sjekk Renholds­nytts messe- og konferanse­kalender her.

Det får så være. Jeg har forståelse for at denne typen arrangement krever plan­legging lang tid i forveien, og at datoene først og fremst må passe for egen organisasjon og for hotellet. Til neste år avlaster det dess­uten mye at FDVhuset og Bygg Ren Verdi gjør som Bjørnson, og velger seg april fremfor høsten.

Berikende messer

Det er ikke bare konferanse­arrangørene som skal ha ros. Jeg gjentar gjerne meg selv, når jeg sier at jeg er mektig imponert over leverandørenes evne til å berike de møte­punktene vi har i bransjen.

De sprer nysgjerrighet, engasje­ment og kunnskap.

Det ligger mye forberedelse bak de utstillingene vi som konferanse­deltakere lettvint kan «surfe» innom. Noen ganger blir utstillerne stående der nesten uten besøk. Jeg tillater meg å sitere Mari Røed, som under åpningen av NFSRs konferanse opp­fordret deltakerne til å bli kjent med ukjente mennesker:

– Ta en kopp kaffe med en du vanligvis ikke ville gjort det med. Kanskje treffer du noen med helt andre syns­punkter enn deg selv.

For er det ett inntrykk jeg virkelig sitter igjen med etter noen tiår i journalistikkens verden, så er det at leverandører sitter på utrolig mye kompetanse. Her er det mye å lære! Iallfall for den som vil.

Så neste gang du er på konferanse, oppsøk en leverandør du kanskje ikke kjenner så godt. Leverandører stortrives når de får en utfordring og kan hjelpe til med å løse den.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS