Regjeringen foreslo flere midlertidige endringer i permitteringsregelverket 16. mars 2020. Dette ble vedtatt av Stortinget 20. mars. Om du ble permittert før eller etter 20. mars, kan gi utslag i hvor mye du får utbetalt som permittert.

Permittert før eller etter 20. mars?

Det kan gi store utslag på inn­tekten din, melder LO-organet Fri­Fagbevegelse.

Publisert

Et av regjeringens krisetiltak som følge av koronautbruddet, var å gjøre midlertidige endringer i permitteringsregelverket. Det kom fram i regjeringens forslag 16. mars, og ble vedtatt av Stortinget etterpå, med virkning fra 20. mars.

Det vil si at de som ble permittert før denne datoen omfattes kun delvis – eller ikke i det hele tatt – av de nye endringene.

– Har man fått innvilget dagpenger før 20. mars, og permitteringen har med koronakrisen å gjøre, er det viktig at man søker på nytt. Vedtak som er fattet før 20.03.2020 blir ikke automatisk oppjustert, sier Marit Håvemoen, jurist i LO.

Les detaljene hos FriFagbevegelse, link nedenfor:

Kilde: Permittert før eller etter 20. mars? Det kan gi store utslag på inntekten din. Her er reglene og juristens råd

https://frifagbevegelse.no/nyheter/permittert-for-eller-etter-20-mars-det-kan-gi-store-utslag-pa-inntekten-din-her-er-reglene-og-juristens-rad-6.158.693886.9bee5b2e9c

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS