NVK logo liten
NVK logo liten

NVK inviterer til årskonferanse

Norsk Renseri- og Vaskeri­forening og Norske Vaskeriers Kvalitets­tilsyn inviterer til årskonferanse 2015 med general­forsamlinger, leverandør­utstilling og faglig program 19.-22. mars 2015.

Publisert

NVKs logo.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Årets konferanse blir på Scandic Holmen­kollen Park Hotel 19.-22. mars 2015. Påmeldings­frist er søndag 15.februar.

De to foreningene samles om denne årlige felles­samlingen i bransjen. Benytt gjerne anledningen til å invitere med deres kunder og forretningsforbindelser.

Torsdag 19. mars blir det bedriftsbesøk til Stil Tekstilservice AS på Ski. Det blir Get Together Party på hotellet torsdag kveld.

I år er det lagt opp til stor leverandør­utstilling i Valhall på hotellet. Det er god tid til å besøke utstillingen på fredag.

Det faglige programmet for vask går som vanlig på fredag, denne gang med fokus på leverandørenes utstilling. Arrangørene har i tillegg hentet inn Hygiene­sykepleier Bente Rognlien fra Vestre Viken for å gi et innblikk i hvordan vaskeri­bransjen oppleves fra en kundes ståsted, og Mentalist Vidar Hansen for foredrag/underholdning

NVK avholder sin generalforsamling fredag formiddag. Fredag kveld blir det som vanlig festaften.

Kilde og påmelding: Invitasjon til NRV og NVK årskonferanse 2015

Powered by Labrador CMS