NFSR-konferanse 2014 bred
NFSR-konferanse 2014 bred

NFSR inviterer til ren seilas

Norsk Forening for Service og Renhold inviterer til årskonferanse på Kielfergen 25.-27. mars 2014. Foreningen lover et spennende program.

Publisert

Leder i NFSR, Hanne Rud, er godt fornøyd med bredden i årets temaer. Lege og ryggforsker Aage Indahl vil holde et innlegg om å jobbe tross plager, mens Vinmonopolets Kai G. Henriksen vil snakke om omdømmebygging. Begge temaer kan synes å ligge litt på siden av vår hverdag, men treffer formodentlig midt i blinken for en servicebransje som renhold.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Vi får også høre om tekstilvask, om Kim Lindals bacheloroppgave i tekstil, om hvilke erfaringer som er gjort etter at det ble innført regionale verneombud og godkjenning i renholdsbransjen, og ikke minst høre Color Lines husøkonom Ingrid Fagerberg snakke om utfordringer ved renhold på båt.

Det blir også paneldebatt om konkurranseutsetting, kåring av Årets renholder og Årets servicehelt, samt utdeling av Bransjeprisen.

Påmelding og program her: Årskonferanse 2014

Powered by Labrador CMS