Forsvarsbygg anbud

Kort frist for Forsvarsbygg-konferanse

Forsvaret holder 11. februar leverandør­konferanse for bedrifter som ønsker å konkurrere om å utføre renholdet for forsvaret. Påmeldingsfrist er 4. februar.

Publisert

Faksimile fra Forsvarsbygg-anbudet på Doffin

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det offentlige nettstedet Doffin la i går kveld ut detaljer for oppmøte til nevnte leverandør­konferanse, som avholdes på Akershus Festning, Bygg 65 - Fanehallen onsdag 11. februar 2015 kl.13.30.

Leverandører må innen 4. februar 2015 melde sin interesse for deltakelse på leverandørkonferansen til følgende adresse: hmathlin@mil.no.

E-posten skal merkes i emnefeltet med «Påmelding leverandørkonferanse – 2015002681 – [Leverandørens navn]». Leverandøren skal oppgi antall deltakere».

Mer info og påmelding hos Doffin

Se dokumentet 2015-02-02 Informasjon før leverandørkonferansen.docx

Bakgrunnen for konkurranse­utsettingen er at Forsvars­departementet har besluttet at Forsvarsbygg, som pr. i dag utfører alt renhold for forsvaret, fra 30. april 2016 ikke lenger skal levere renholds­tjenester til forsvars­sektoren.

Powered by Labrador CMS