Sosial_dumping_AOF

Konferanse om sosial dumping

AOF Oslo og Akershus inviterer til nasjonal konferanse om sosial dumping 26. januar 2014. Et eget foredrag tar for seg dumping i renholdsbransjen.

Publisert

Konferanselogo (AOF)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Begrepet sosial dumping er ikke begrenset til spørsmål om lavere lønn for samme type arbeid, men innebærer også at utenlandske arbeidstakere tilbys vesentlig dårligere arbeidsvilkår for øvrig. For eksempel i form av belastende arbeidstidsordninger, manglende sikkerhetsopplæring, dårlig ivaretakelse av arbeidstakernes sikkerhet under utførelsen av arbeidet m.m.

AOF Oslo og Akershus setter fokus på temaet og inviterer til lunsjkonferanse i Oslo Kongressenter 23. januar 2014 kl. 12.00 – 15.30.

Mange spennende og dyktige bidragsytere (LO, Fafo, Økokrim m.fl.) deltar og vil fortelle om status og planer for arbeidet mot sosial dumping. Et av foredragene tar spesielt for seg sosial dumping i renholdsbransjen, ved Geir Gamborg-Nilsen i Norsk Arbeidsmandsforbund.

Les mer & program: Viktig konferanse om sosial dumping (hms-portalen.no)

"
Powered by Labrador CMS