Sykren 2015 invitasjon kvad

Invitasjon til «Seminar for sykehusrenhold 2015»

Forum For Sykehus­renhold (FFS) har nok en gang gleden av å kunne invitere til «Seminar for sykehus­renhold» – det 19. seminaret i rekken. ALLE er velkommen!

Publisert

Årets program byr på faglige og tverrfaglige innslag av høy kvalitet. (Faksimile fra programmet)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

FFS ønsker tidligere og nye deltakere velkommen til tre interessante dager med aktuelle temaer og leverandør­utstilling. Her vil du treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner, og kan få utvekslet erfaringer.

Selv om hoved­målgruppen er ledere og mellom­ledere ved institusjonenes renholds- og husøkonom­avdelinger, under­streker styreleder i FFS, Trond Holm Johansen, at alle er velkommen.

Gode og tverr­faglige innslag bidrar til at seminaret tradisjonelt har deltakere fra virksomheter også utenfor helse­vesenet. I tillegg velger mange leverandører å følge seminaret i sin helhet.

Denne gangen er det Trondheim som er seminarby, 23.-25. september 2015, og seminar­hotell er Scandic Nidelven Hotel.

FFS melder at de har satt sammen et interessant program med gode foredrags­holdere og temaer for enhver smak.

I år vil det være fokus på faglige innslag, men også temaer innen ledelse og selvfølgelig motivasjons­foredrag.

Tre av årets foredrag: «Cracking the Norwegian code» av Julien S. Bourelle. «Kommunikasjon» av Oddvar Johnsen. «Dusteviskeren» Fredrik Steen.

Program, invitasjon og påmeldings­skjema legges snart ut på FFS' hjemmeside. Ellers kan du få tilsendt invitasjon, program og påmeldingsskjema ved å kontakte en i styret til FFS (følg link under).

Påmeldings­frist er 23. august 2015, men send gjerne påmeldingen før ferien …

Info og påmelding på www.sykehusrenhold.no.

Powered by Labrador CMS