IMG_3697.JPG

Moro på FUN

Historiens første FUN-konferanse ble en suksess. Gjennom ett døgn fikk nærmere 150 deltakere mer enn faglig påfyll. Se bildene fra ”speakers corner” der utstillerne tok frem den virkelige kremmeren i seg…

Publisert

Nærmere 150 deltakere var med på å gjøre FUN-konferansen vellykket. (Foto: Even Rise)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

FUN-konferansen ble arrangert av Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR) i samarbeid med Renholdsnytt. Begge parter er svært tilfredse med både gjennomføringen og tilbakemeldingene i etterkant.

– Konferansen ble en suksess som frister til gjentakelse. Både deltakere og utstillere er veldig fornøyde. Vi kan ikke love at arrangement blir årlig, men håper FUN-konferansen vil bli arrangert igjen, sier leder Hanne Rud i NFSR.

FUN-konferansen var lagt opp som et intimseminar begrenset til en konferansesal, hvor utstillingen, foredragene og middagen fant sted.

Se et bildeutvalg fra konferansen her.

– Vi var spente i forkant, men føler at FUN-konferansen ble svært vellykket. Tilbakemeldingene vi har fått fra alle involverte viser at dette konseptet slo an. Vi håper å kunne gjenta suksessen og kanskje gjøre dette arrangementet til en tradisjon, sier redaktør Pål Sønsteli i Renholdsnytt.

Du kan lese mer om FUN-konferansen i neste utgave av Renholdsnytt.

"
Powered by Labrador CMS