Taski ProCarpet 30 og 45

Terapi for dine tepper

Lilleborg Profe­sjonell lanserer de nye teppe­renserne Taski ProCarpet 30 og 45, begge med mulighet til å velge hurtig­rensing i tillegg til tradi­sjonell dyprens.

Publisert

Bruken av tepper øker, spesielt i kontor­landskap. Med Taski ProCarpet 30 og 45 relanserer Lilleborg Profesjonell sitt teppe­konsept, som ifølge egne ord:

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

«på en enkel måte gir løsninger for daglig støv­suging og flekk­fjerning, periodisk hurtig­rens og sjeldnere dyprens. Målet er godt inne­klima og rene tepper med jevn kvalitet over tid, med minimal innsats.»

Maskinen produseres av Diversey i Sveits. Det loves god ergonomi, enkel betjening og godt oppsug.

Taski ProCarpet 30 og 45.

Sammen med de to maskinene har Lilleborg Profesjonell også lansert et veilednings­hefte om metoder og produkter for teppe­pleie.

Maskinen finnes i to størrelser, begge med integrert valse­børste:

  • ProCarpet 30 er en teppe­renser med stor kapasitet. Arbeids­bredde på 38 cm og tanker på 2 x 30 liter. Teoretisk ytelse: 420 kvadrat­meter pr. time.
  • ProCarpet 45 er maskinen for store flater. Arbeids­bredde på 45 cm og tanker på 2 x 45 liter. Teoretisk ytelse: 495 kvadrat­meter pr. time.

Standard utstyr med slanger og ulike munn­stykker kan leveres til begge maskiner.

Man veksler enkelt mellom hurtigrens og dyprens:

  • Hurtigrens gjøres med hvit børste og Taski Tapi Shampoo. Tørketiden er kun 45 minutter, og rensing kan utføres innenfor rammen av daglig drift, ingen avstenging eller forstyrrelser av virksom­heten.
  • Dyprensing gjøres med svart børste og Taski Tapi Extract (erstatter TR 103).

Rense­produktene inne­holder luktfjernings­teknologi og er godkjent av The Woolsafe Institute.

Kilde: Taski Teppeterapi: Ny maskin, raskere metode!

"
Powered by Labrador CMS