Nilfisk SC2000 frilagt

Sitt til samme pris som å gå

Nilfisk intro­duserer den kompakte gulv­vaske­maskinen SC2000. Sitte-på-maskinen skal gi nye fordeler til samme pris som en gå-bak-maskin.

Publisert

Nilfisk SC2000 gulv­vaske­maskin. Foto: Nilfisk

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Nilfisk markeds­fører den nye maskinen slik: «Rengjørings­effektivi­teten vil øke med opp til 50 % ved å bytte til Nilfisk SC2000 mini sitte-på gulv­vasker isteden for å bruke en gå-bak maskin.»

Maskinen egner seg for ren­gjøring av kontorer, kjøpe­senter, idretts­haller, butikker, restau­ranter, hoteller og insti­tusjoner som sykehus og skoler.

Den skal være meget kompakt og lett å manøv­rere, også i små rom, og det lave lyd­nivået skal gjøre det mulig å rengjøre på dagtid i lyd­følsomme rom. Arbeids­hastighet 6 km/t, vann­tankene har hver en kapasitet på 70 liter, effektiv vaske­bredde 53 cm, 3,5 times driftstid.

Nilfisk SC2000 gulv­vaske­maskin i bruk. Foto: Nilfisk

Mengden av vann / rengjørings­middel selv­reguleres etter gulv­vaskerens hastighet. Ytterligere besparelser av vann og kjemi kan oppnås med Nilfisks Ecoflex system.

Kilde: SC2000 - Sett deg til rette og øk rengjøringsproduktiviteten!

Powered by Labrador CMS