Karcher BR 38 12 C kvad

Praktisk rengjøring i upraktiske omgivelser

Kärchers nye gå-bak-gulv­vaske­maskin BR 38/12 C skal være svært smidig og egnet til bruk i trange områder og tett møblerte rom.

Publisert

Med diskbørste på 38 cm skal maskinen være velegnet til bruk i upraktiske omgivelser, der det kan være vanskelig å komme til for å rengjøre.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Maskinen passer godt til regel­messig rengjøring av flater opp til 700 kvadrat­meter, mens den teoretiske kapasiteten er på hele 1500 kvadrat­meter i timen. BD 38/12 C erstatter Kärchers gulv­vaske­maskin BD 40/12 C.

Kärchers gå-bak-gulvvaskemaskin BR 38/12 C. Foto: produsenten

BD 38/12 C er utstyrt med en roterende nal som følger etter børsten i kjøre­retningen, selv i krappe svinger. Dette sørger for 100 prosent oppsug av vann, og gulvet er klart til bruk umiddel­bart etter rengjøring. Ny design på børste­hodet og forbedret sugenal sørger for effektiv rengjøring, skriver Kärcher i sin omtale av den nye maskinen.

Sugenalen er festet til børstehodet rett bak disk­børsten, og følger systematisk etter børsten i svinger med vinkel på inntil 60°. En beskyttelses­ring rundt siden av børsten forhindrer vannsprut.

Maskinen kan benyttes med ulikt tilbehør og rengjørings­middel avhengig av type rengjørings­jobb. Funksjoner som vakuum og vanntilførsel betjenes fra panelet på håndtaket, eller på selve maskinen rett under håndtaket. Både rent­vanns­tanken og skitten­vanns­tanken rommer 12 liter. Børste og oljebestandig gumminal kan skiftes ut ved behov, uten bruk av verktøy.

BD 38/12 C har et vedlike­holds­fritt litium-ion-batteri. Dette skal gi lengre driftstid, lade raskere, veie mindre og være tre ganger mer slitesterkt enn vanlige batterier. Batteriet er fulladet etter bare to timer og operatøren kan benytte maskinen uavbrutt i opptil 90 minutter. Lavere vekt bidrar til at maskinen bare veier 36 kg, noe som er 35 prosent lettere enn sammen­lignbare maskiner med vanlig batteri. Dette gjør at den bl.a. er enkel å frakte i bil og flytte forbi hindringer m.m., ifølge Kärcher.

Du kan velge et såkalt eco!efficiency-modus, som reduserer energi­forbruket, øker driftstiden og reduserer støynivået med rundt 40 prosent. Maskinen er derfor velegnet i områder som stiller krav til lavt støynivå, som f.eks. i hoteller, restauranter, butikker og sykehus.

Kilder:

Pressemelding: Praktisk rengjøring i upraktiske omgivelser - Ny gulvvaskemaskin fra Kärcher

Tekniske data for BR 38/12 C

Powered by Labrador CMS