NEXA Dispenser Ecolab

Nytt hånd­hygiene­program

Ecolab har lansert et nytt hånd­hygiene­program kalt Nexa, som skal kombi­nere bakterie­drepende kjemi, nyskapende dispenserte­knologi og kunde­støtte.

Publisert

NEXA Dispenser fra Ecolab. Foto: Produsenten.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Alle vet hvor viktig hånd­hygiene er, men likevel vasker ikke 95 % av befolkningen hendene sine til­strekkelig, i følge en under­søkelse ved Queen Mary University of London (QMUL) og London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM).

Grunner til dette kan være alt fra skitne såpe­dispensere som virker av­skrek­kende, til manglende formell opp­læring og lav risiko­bevissthet, skriver Ecolab i en presse­melding om sitt nye hygiene­programmet.

– Nexa er løsningen for å oppnå god hånd­hygiene­praksis», mener Bryan Maser, Ecolabs markeds­føringssjef for Institutional Europa.

– Hvert år vasker 1,2 milliarder mennesker hendene sine med Ecolabs produkter, så vi vet hva som kreves for å implementere gode hånd­hygiene­rutiner. Blandingen av effektiv dosering og effektive produkter kombinert med korrekte prose­dyrer og konti­nuerlig kunde­støtte sikrer de rette resultatene for våre kunder, sier han.

Nexa håndsåpe­dispenser har en dryppfri pumpe som trekker tilbake overflødig produkt. Det skal bidra til å hindre uhell forårsaket av glatte gulv. Den moderne pumpe­teknologien minimerer også produkt­sløsing, siden den suger ut inntil 99 % av produktet som befinner seg i Nexas luft­tette og lett resirkuler­bare flasker.

Ifølge Ecolab skal flerbruks­enhetene være lette å fylle opp igjen og passe for alle typer Nexa-produkter, enten det er gelé, væske eller skum. Dessuten skal den energi­effektive, berørings­frie dispenseren rekke til 44 % flere hånd­vasker før man behøver å bytte batterier.*

– Bare det å kjøpe håndsåpe fører ikke alene til god hånd­hygiene­praksis. Dette er grunnen til at våre Ecolab-spesialister sam­arbeider med kundene for å gi de ansatte ekspert­opplæring, hjelpe til med å innføre gode hånd­hygiene­rutiner og gi regel­messig opp­følging, skriver Ecolab.

* I løpet av 50 måneder med 50 aktiveringer per dag, i sammen­lignende testerder Ecolabs Nexa berørings­frie dispenser og en ledende dispenser av et annet merke ble brukt (USA).

Kilde: ECOLAB LANSERER NEXA HÅNDHYGIENEPROGRAM

Powered by Labrador CMS