Karcher HDS Trailer dyp

Ny høy­trykks­serie fra Kärcher

HDS Trailer er en ny serie profe­sjonelle varmt­vanns­vaskere for krevende ren­gjørings­oppgaver.

Publisert

HDS Trailer er en serie til­hengere med høy­trykk varmt­vanns­vask til profe­sjonell bruk. Foto: Kärcher

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Offentlig drift og ved­like­hold. Foto: Kärcher

De nye trailerne er høytrykks­tilhengere beregnet for bruk i bygg- og anleggs­bransjen, industri, offentlig drift m.m.

HDS Trailerne fås i fire varianter, har arbeids­trykk fra 50 til 500 bar og vann­mengde på opptil 1700 liter i timen.

Stor vann­beholder og diesel­tank på hen­holds­vis 500 l og 100 l gjør det mulig å rengjøre i opptil 30 minutter uten vann­tilførsel.

Også egnet i bygg- og anlegg. Foto: Kärcher

Ifølge en presse­melding fra Kärcher er maskinene økonomiske i drift. De har et smart system med innebygd frost­sikrings­enhet som mulig­gjør bruk ved minus­grader, og gjør maskinene ideelle også på vinters­tid. Systemet beskytter maskinene mot frosts­kader og øker leve­tiden. Ved hjelp av noen få enkle trinn, vil rør og rør­ledninger fylles med frost­væske i løpet av 2-3 minutter etter bruk av maskinen. Frost­blandingen skylles ut igjen, og tilbake­føres auto­matisk til en tank etter bruk, slik at det kan brukes om igjen. Dette sparer penger og beskytter miljøet.

Tilhenger­designet er beregnet for bruk i bygg- og anleggs­bransjen, industri, offentlig drift m.m. Foto: Kärcher

En varme­veksler benytter motorens temperatur til å forvarme vannet, og bidrar til å redusere driv­stoffor­bruket med opptil 14 %.

I tillegg er hengerne utstyrt med eco!efficiency-funksjon der vann­tempe­ra­turen holdes konstant på 60 °C. Dette er til­strek­ke­lig for de fleste rengjørings­oppgaver og bidrar til å spare energi.

Operatør­rom med slange­tromler for vann­til­førsel og høy­trykks­slange, samt plass til tilbehør, verktøy, kjemi etc. Foto: Kärcher

Kärcher HDS Trailere er tilgjengelig hos Kärchers profesjonelle forhandlere. I høst reiser de rundt i Norge med et demo-team som viser frem en av maskinene.

Du ser traileren blant annet på Dyrskun 11.-13. september. For informasjon om demo-turen, vennligst kontakt produkt­ansvarlig Roger Karstensen. roger.karstensen alfakrøll karcher.no eller mobil 907 05 104.

Flere bilder & video i Kärchers presse­melding: HDS Trailer – Ny serie profesjonelle høytrykksvaskere fra Kärcher

Les mer om HDS Trailer på Kärchers nettside

Powered by Labrador CMS