Taski Swingo 2100u dame

Makro gulvpleie i mikro format

Den nye Taski Swingo 2100micro er en «sitte på»-gulvvaske­maskin som kan benyttes på bruks­områder der man til nå har måttet benytte «gå bak»-maskiner.

Publisert

Nye Taski Swingo 2100micro sett forfra og bakfra. Alle fotos: Sealed Air / Diversey Care

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Maskinen tilbyr blant annet mulig­heten til å vaske helt inntil vegger. Det fører til en høy reduksjon av manuelt etter­arbeid, samt lavere drifts­kostnader, noe som anses som en eksklusiv funksjon, skriver den norske forhandleren Lilleborg Profesjonell i en presse­melding om den nye maskinen.

"

Nærbilde av setet.

Swingo 2100micro er utformet med en høy sitte­stilling som gir operatøren god oversikt. Juster­bart sete og ratt sørger for en behagelig og individuell til­pasning uansett høyde og størrelse. Designet for sitte­stillingen sørger også for en total beskyttelse for operatøren, som fører til mindre sjanser for skader og ulykker, ifølge Lilleborg.

Sett bakfra med verktøy­holder

Maskinen har mange tilbe­hørs­mulig­heter, der kunden kan spesifisere og tilpasse maskinen etter individuelle behov. Tilbehør som Taski Intellidose, Taski IntelliTrail, Taski aquastop og verktøy­holder­konsept er noen av mulig­hetene du kan velge blant.

Taski Swingo 2100micro har en teoretisk ytelse på 3025 kvadrat­meter pr. time, batteri­kapasitet på 4 timer, arbeids­bredde på 55 cm, renholds­hastighet på 5,5 km/t og vann­tanker på 75 l.

Nærbilde av børste og innfesting.

Gulvaske­maskin tilbyr høy manøvrer­barhet og ifølge Lilleborg skal den enkelt komme til i de minste kroker og hjørner. Med en bredde på 50 cm og total­lengde på 138 cm passer den enkelt inn i vanlige person­heiser og kommer enkelt gjennom vanlige dører.

Egnede bruks­områder er ren­gjøring av hoteller, kontorer, kjøpe­sentre, idretts­haller, butikker, restau­ranter, sykehus og skoler.

Mer info fra Lilleborg Profesjonell

"

Taski Swingo 2100micro med operatør.

Powered by Labrador CMS