Wetrok Mambo kvad 3652

Innovasjons­pris til Wetrok

Sveitsiske Wetrok vant Innovation Award 2014 for sin nette og manøvrer­bare gulv­vaske­maskin Discomatic Mambo under renholds­messen ISSA / Interclean.

Publisert

Manuela Glanzmann fra Wetrok demonstrerer den lettbente gulv­vaske­maskinen Mambo.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Wetrok fikk prisen i kategorien Maskiner og tilbehør. Mambo er kompakt og velegnet for små og litt trange områder der det er vanskelig å komme til med andre gulvvaske­maskiner.

Mambo er utstyrt med et litiumion-batteri som gjør at den kan brukes inntil fire ganger lenger enn konvensjonelle bly­batterier. Det gir dessuten konstant batteri­spenning. Brukstid anslås til inntil et par timer.

Den har en 30 liters vanntank, indikator for vannivå og et doserings­system for ønsket vann/såpe-løsning. Vann­tilførselen kan reguleres fra et operatør­panel.

Håndtaket kan justeres etter operatørens høyde, og etter det som måtte være egnet når du transporterer den eller har behov for å kunne manøvrere i trange områder. En av de norske renholdslederne vi snakket med på messen, mente maskinen var ekstra godt egnet i barnehager.

Mambo har ellers to børster nær fronten. Nalen for å ta opp vann fra gulvet er plassert helt foran på maskinen. Dermed kan du rygge ut fra trange områder og likevel få opp vannet.

I samme familie som Mambo finnes for øvrig den enda mindre Tango.

Mer om produktet hos Wetrok (på engelsk): Winner of the ISSA Innovation Award 2014

Powered by Labrador CMS