Nilfisk VP600 combi-nozzle
Nilfisk VP600 combi-nozzle

Energieffektiv støvsuger

Nilfisk lanserer proff­støv­sugeren VP600. Den skal være gjerrig på strømmen, støysvak og har en ny magnetisk lukke­mekanisme på støv­beholderen.

Publisert

Lavt energiforbruk og innovative nye funksjoner sto øverst på listen over oppgaver som skulle løses, skriver Nilfisk i sin omtale av produktet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Den høyeffektive energi­besparende suge­motoren skal ha et støy­nivå på bare 66 dB(A). Dette mulig­gjør kostnads­effektiv rengjøring på dagtid, selv i støy­følsomme områder, uten å forstyrre kunder i butikken din, gjester på hotellet ditt eller de ansatte på kontoret, ifølge produsenten.

Foto av produktet: Nilfisk

VP600 finnes i tre varianter med forskjellige funksjoner, Basic, Standard og Plus. Du kan også velge mellom kabel­løsning: Fastmontert, avtagbar eller kabel­inntrekk.

Modellene Standard og Plus har i tillegg en power boost-funksjon som øker rengjørings­kraften fra 350 til 800 W, og tilføyes ved et trykk på en knapp.

Les omtale hos leverandøren Nilfisk og oversikt over VP600-variantene

"
Powered by Labrador CMS