Steam Sky 150 er en diesel­drevet damp­generator på hele 150 kW.

Nyheter på full steam

Hos TecnoVap har det skjedd mye under pandemien. De har fått inn flere verdens­nyheter som skal ha fått mye oppmerk­somhet, og som vil bli vist under Bygg Ren Verdi.

Publisert

Svein Røthe hos den norske importøren opplyser at Radames Space er et system som gjør at man kan benytte het vanndamp opp til 8 meters høyde fra bakken uten bruk av lift. Systemet er kombinert med ultralette karbonfiber rør. Hvert rør er 1,20 meter, så man kan velge lengden selv.

Radames Space gir het damp opptil 8 meter over bakken.

– TecnoVap har nå produsert en diesel­drevet steamer på hele 150 kW. Den er stillbar fra 150 til 300 kg damp i timen. Videre er maskinen frost­sikker, slik at den kan benyttes til tining av is og fjerning av ugress, forteller Røthe.

Dette er imidlertid en stor maskin, og den vil kanskje ikke bli utstilt under BRV.

– Z-water – rengjøring med ultrarent vann med høy pH-verdi – vokser stort i våre naboland. Også i Norge leverer vi nå snart løsninger for at man kan produsere sin eget kjemi uten tensider.

Produksjon av Z-Water.

– TecnoVap har også gått inn i kampen mot skadedyr. Vi har utviklet en Reheater som gjør at temperaturen ute på dysa øker fra 184 grader og opp til ca 230 grader. Samtidig har vi skrudd ned luftflyten, slik at varmen trenger inn langt inn bak lister, vegger og trange steder.

– Reheateren er i produksjon og vi håper å kunne vise den under messen, sier Røthe, men uten å kunne garantere dette.

Reheater gir temperatur opptil ca. 230 grader ute på dysa.

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS