Faksimile Kongsberg renhold

Ren Pluss kjøper opp på Kongsberg

Ren Pluss har kjøpt daglig renholds­virksomheten til Kongsberg Renhold og Vinduspuss i Buskerud.

Publisert

Faksimile fra nettsiden til Kongsberg Renhold og Vinduspuss.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Ifølge Ren Pluss er Kongsberg Renhold og Vinduspuss godt kjent i sitt nærområde for å være en seriøs renholds­leverandør.

Adm.dir. i Kongsberg-firmaet, Jan Jensen, sier at de i den senere tiden har ønsket å spisse sin virksomhet mer inn mot vinduspuss og at Ren Pluss var et naturlig selskap å ta kontakt med for et mulig oppkjøp.

De to selskapene har tidligere samarbeidet på større vinduspuss- og fasade­rengjørings­oppdrag.

For Jan Jensen var det viktig at Ren Pluss står for mange av de samme verdiene som ham selv, når det gjelder kvalitet på leveransen og god behandling av de ansatte.

Driftsdirektør Patrick Malnes i Ren Pluss er godt fornøyd med overtakelsen av renholds­porteføljen til Kongsberg Renhold og Vinduspuss, da dette passer godt inn i vekst­strategien som selskapet har fremover.

Ren Pluss, som skal være en av de største leverandørene av renholds­tjenester i Kongsberg-området, satser tungt for å være den foretrukne leverandøren i området. Alle renholderne i selskapet følger med over til Ren Pluss.

Kilde: Oppkjøp av renholdsvirksomhet i Buskerud

Powered by Labrador CMS