Masai sko 1
Masai sko 1

Helse i hvert steg

Masai Norge lanserer en ny kolleksjon sko, som gir større valgmuligheter med hensyn til farger, modeller og materiale.

Publisert

Den nye kolleksjonen sko kan brukes både på jobb, til fritid og til trening. Selv om skoenes utseende har fått en oppfrisking, ligger den samme, patenterte teknologien i bunn, og skoene gir fortsatt økt muskelaktivitet i rygg og lår. Det er derfor de gir en treningseffekt når du står og går, i tillegg til at de forebygger og reduserer faren for rygg- og leddsmerter. Utover våren planlegger Masai Norge å sette mer fokus på kursing med spesialister og publisering av forskningsresultater.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Trening i hverdagen

MBT-skoene passer godt for dem som vil ha treningseffekt i hverdagen. Den spesielle sålekonstruksjonen til MBT gjør at kroppen utfordres gjennom en naturlig instabilitet. Kroppen stimuleres til å balansere mer aktivt gjennom økt nerve- og muskelaktivitet. Denne nevromuskulære aksjonen stabiliserer og kontrollerer leddenes posisjon og bevegelse med større presisjon. Resultatet blir en oppreist, funksjonell og god kroppsholdning som du tar med deg i hverdagen både når du står og går, ifølge leverandøren.

Les også: Trenger hjelp til skovalg for renholdere - bli med å si din mening.

"
Powered by Labrador CMS