Velkommen igjen

Kjære alle lesere av Renhold. Først vil jeg ønsker dere alle sammen god nytt år, og velkommen til den nye utgaven av fagtidsskriftet Renhold på nett.

Publisert

I fjor ved disse tider lanserte vi den aller første utgaven av renholdsbladet.no til stor glede for mange av våre lesere. Takk til dere som har vært flittige besøkende på siden, og vi håper at dere liker de nye mulighetene i ny drakt her.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

For å gi dere og hele renholdsbransjen et enda bedre nettsted har vi utviklet oss enda litt videre. Vi har skiftet navn på nettstedet til www.renholdsnytt.no, og er stolte over vårt nye tilbud.

Vi er en portal for hele renholdsbransjen, og i løpet av året vil du nok merke at her får mye nyttig informasjon. Nyheter fra renholdsbransjen rundt om i landet vil du få hver eneste arbeidsdag, i tillegg til at du kan følge med på de siste offentlige anbudene som legges ut.

Lenker til nyttige sider som kan hjelpe deg i hverdagen er på plass, i tillegg til informasjon om viktige dokumenter og verktøy som vi bruker i bransjen. Messekalender legges ut til glede for de av dere som vil ut å oppleve renholdsnyheter levende live. Og har du ikke mulighet vil vi dekke de mest sentrale messene her på nettet, og gi deg en utvidet omtale med bildegalleri i tillegg til det du finner i papirutgaven.

En ny debattside er på plass, som vi håper at dere i bransjen vil bruke flittig, for dette blir stedet for diskusjoner og meningsutvekslinger.

Blogger kommer, og vil oss et lite innblikk i deres hverdag i bransjen. Lederartikkelen fra siste nummeret av bladet Renhold vil du også finne - og kanskje er det noe du har lyst til å kommentere?

Nettstedet vårt vil fortsatt ikke erstatte papirutgaven, men sammen vil de være det du trenger for å følge med i bransjeutviklingen. Både papirutgaven og renholdsnytt.no blir enda bedre i løpet 2007.

Vi håper du liker det vi har gjort, og setter stor pris på dine tilbakemeldinger. Klikk deg litt rundt og fortell oss hva du synes. Og vi håper at du kommer innom hver dag fremover.

Velkommen!

Kate Langsethagen

Redaktør i Renhold

"
Powered by Labrador CMS