UNN (bakgrunnsbildet) er vertskap for seminaret 25.-27. september 2019 og her ser vi noen av årets foredrags­holdere.
Styreleder Sissel Evensen og hennes medarbeidere i Forum For Sykehus­renhold har satt sammen et spennende program til årets seminar i Tromsø.
Universitets­sykehuset i Nord-Norge er vertskap for årets Seminar for sykehus­renhold.

Sykehusrenhold: Siste frist 31/8

Fristen for å melde seg på til årets Seminar for sykehus­renhold i Tromsø er 31. august. Det loves stor bredde i temaer + mye på produkt-siden.

Publisert

Påmeldingsfristen er ørlite utvidet fra det opprinnelige 25. august, men nå begynner det altså å haste. Etter den 31. august settes det strek for denne gang.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Vi gleder oss stort og håper masse folk kommer til årets seminar. Tromsø er eksotisk i seg selv, mange elsker å komme hit. Denne gang blir det et tydelig nordnorsk preg på seminaret, sier Sissel Evensen, som er styreleder i Forum For Sykehus­renhold og som til daglig leder renholdet ved Universitets­sykehuset i Nord-Norge.

– Det er jo gjerne slik at landet blir mer «italiensk» jo lenger nord du kommer, med litt hender og føtter, mener hun, og mer enn antyder at det blir futt og fart på årets Seminar for sykehusrenhold 25.-27. september.

Fyldig leverandør­messe

Hun opplyser at det ikke blir noen bestemt rød tråd denne gang, men foredrag fra et bredt utvalg temaer fra arbeids­livet. Hun kan også røpe at det blir en nyhet:

– Vi ønsker å presentere alle våre leverandører, så vi har en egen seanse for dette denne gang, inkludert en sesjon for speed-dating, sier hun.

Hun har selv erfaring for at leverandørene ligger langt framme inter­nasjonalt, og at de så absolutt er med på å trekke renholds­faget fremover i Norge. Derfor er det lagt opp til en del tid sammen med leverandørene.

– Det blir også foredrag om etikk, kommunikasjon, arbeidsliv, psykiatri, me-too og mye annet. Alt rettet mot ledelse, legger hun til.

Ny standard for renhold

– Før har vi hatt mye om renholdsfag og smittevern. Dette blir det noe mindre av denne gang.

– Marit Kveine Nygren fra Standard Norge vil imidlertid informere om arbeidet med den kommende norske standarden for renhold i pasient­nære omgivelser. Denne standarden vil også kommuner kunne bruke.

Nye arrangører

For styret i Forum For Sykehus­renhold har plan­leggingen vært ekstra spennende denne gang. Som mange vil vite, gikk Trond Holm Johansen av som styreleder i 2018 etter å ha ledet forumet siden det ble formelt etablert i 2002.

Dette er dermed det første året der Johansen ikke er primus motor for arrangementet. Sissel Evensen er åpen på at det har vært noen utfordringer underveis.

– Det er et stort arrangement og mer arbeid enn man faktisk skulle tro. Det er ganske mye som må planlegges ned til den minste detalj. Vi har fått mange gode råd fra Trond, som ellers blir å treffe som konferansier også denne gang.

– I tillegg har mye vært litt lettere fordi jeg har tilhold i Tromsø og seminaret skal være her. Så planleggingen har gått utrolig bra. Vi i styret er veldig fornøyd så langt, avslutter hun.

Fullt program kan ses hos FFS

Universitets­sykehuset i Nord-Norge er vertskap for årets Seminar for sykehusrenhold, og det hele avholdes på Radisson Blu Hotel Tromsø onsdag 25. - fredag 27. september 2019.

Påmeldingsfrist 31. august 2019.

Mer info & påmelding: http://www.sykehusrenhold.no

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Åpent for alle

FFS ønsker tidligere og nye deltakere velkommen til tre interessante dager med aktuelle temaer og leverandør­utstilling. Her vil du treffe kolleger fra andre sykehus og institusjoner, og kan utveksle erfaringer.

Målgruppen er ledere og mellom­ledere ved insti­tusjonenes renholds- og husøkonom­avdelinger, men alle er velkommen.

Powered by Labrador CMS