Coor Nikolai Utheim

Coor Service Manage­ment får ny adm.dir i Norge

Den 1. mars 2016 overtar Nikolai Utheim rollen som admini­strerende direktør etter Klas Elmberg. Elmberg blir ny vise­admini­strerende direktør for Coor i Sverige.

Publisert

Faksimile fra Coor Service Management

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Nikolai Utheim er i dag CFO i Coor Norge. Han begynte sin karriere i Coor med salg av store IFM-kontrakter i 2006, og har hatt rollen som CFO siden 2011. Den norske virksom­heten har i løpet av de seneste årene vokst kraftig. Utheims erfaringer fra salgs­arbeid i kombinasjon med lønn­somhets­fokus, gjør ham til en sterk etterfølger etter Klas. En prosess for å rekruttere en ny CFO for Coor i Norge er startet, melder Coor.

Nikolai Utheim overtar rollen etter Klas Elmberg som blir ny vise­admini­strerende direktør for Coor i Sverige. Elmberg begynte å jobbe med virksomhets­utvikling i Coor i 2008, men gikk raskt over til den operative virksom­heten som leder på ulike nivåer. Han har vært admini­strerende direktør for Coor i Norge siden 2014.

Det blir også endringer i leder­sjiktet i Sverige: Fra 1. januar 2016 overtar AnnaCarin Grandin, nåværende vise­admini­strerende direktør for Coor i Sverige, rollen som admini­strerende direktør for Coor i Sverige. Hun tar over etter Ulf Wretskog som har valgt å forlate selskapet.

Grandin har jobbet i ulike ledende stillinger i Coor siden 2001. Hun har stor erfaring fra den operative virksom­heten og er godt kjent blant mange av Coors kunder. Med et sterkt resultat- og kunde­fokus, har hun de egen­skaper som kreves for å fortsette å utvikle den svenske virksom­heten, skriver Coor på sin nettside.

Kilde: Ny administrerende direktør i Coor Service Management i Norge

Powered by Labrador CMS