Trond Holm Johansen

Terningkast 5!

  Endelig i havn med årets seminar for sykehusrenhold i Bergen. Jeg trodde det skulle bli enklere å arrangere på hjemmebane, men det ble nok heller til at jeg i ennu større grad ønsket at seminaret skulle bli vellykket.

Publisert

Værgudene (hvor de nå befinner seg) var så absolutt på vår side. Bergen viste seg fra sin aller beste side, og de som hadde valgt å bli med på sightseeing til Fløien fikk et nydelig syn av Bergen fra oven.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I år virket det som vi traff godt med våre foredrag, og de fleste foreleserne fikk meget god tilbakemelding på evalueringsskjemaene. Her må absolutt Mette Fagerli fra Merkeledelse med sitt foredrag om omdømmebygging trekkes frem. Også Sylwia Høgmo som jobber som assistent ved Helse Bergen traff deltakerne med sitt innlegg, hvor hun fortalte om sine første år som innvandrer i Norge.

Den som skuffet mest var nok representanten fra Fagforbundet som skulle debattere med Lasse Tenden fra NHO Service. Direkte pinlig kommenterte noen.

En stor takk til leverandørene som deltok på årets seminar. Det er blitt et fast innslag med en mini-messe, og jeg håper at også de hadde utbytte av å delta. Ekstra gøy er det at mange leverandører velger å følge hele seminaret.

Gavene som blir gitt til vår utlodning under festmiddagen er veldig populære, selv om noen nok fikk en utfordring med ekstra baggasje på hjemturen.

Festmiddagen besto av en nydelig tre-retters meny, krydret med stand-up mellom rettene og dans tilslutt. Vi fikk forresten noen få ”klager” underveis: - det var for mye god mat på seminaret! Kanskje vi ødela noen slankeopplegg i løpet av de tre dagene…?

Totalvurderingen fra ca. 90 innleverte evalueringsskjemaer ga oss terningkast 5 for seminaret. Så det er fremdeles noe å jobbe med i forhold til fremtidige seminarer. Jeg vil takke alle involverte parter som bidro til et flott gjennomført seminar.

Forum For Sykehusrenhold skal stå på videre, og jeg håper vi vil treffe mange av årets deltakere igjen i Tromsø i 2009. Og datoen blir 22. – 24. april hvis noen allerede nå vil sette av dagene.

Powered by Labrador CMS