Trond Holm Johansen

In English please(to Annabel).

This time I will start my blogg in English, and I’ll try to explaine why. Four weeks ago I got an email asking if I was Trond Holm Johansen? For many years I have tried to find my father who lives in England.

Publisert

I haven’t seen him for more then 50 years. My seeking was not successful, and I had given up trying to find him. But suddenly this email came and changed everything for me. It was my (half-)sister in England that found me, and now we are building up a new family relationship. It seems that our family is much bigger than we knew.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

And my sister can’t read Norwegian….. We have a lot to talk about when we meet in Oslo, Annabel. And I look forward to see you and Dad in England! Dette kunne vært en forsmak på neste episode i “Tore på sporet”, og ennå har vi flere familiemedlemmer som skal spores opp i tiden som kommer.

Min tur til England blir i all hovedsak viet familiegjeforeningen, men jeg vil også kunne få med meg noe fra renholdsfaget; hvordan desinfisere hestestaller. Noe som må gjøres når nye hester skal inn i en stall som andre har brukt, for å unngå smittespredning.

Tilbake i Norge virker det som om hele sykehuset vårt er på flyttefot for tiden. Et nytt laboratoribygg er tatt i bruk og gamle lokaler får nye brukere. Fra et annet bygg blir brukerne flyttet over i andre midlertidige lokaler siden bygget skal rives. Andre steder bygges det på og brukerne får større lokaler. Dette gjør at det hele tiden er endringer på våre assistenters arbeidplaner, og for å holde disse arbeidsplanene à jour skal det gjøres en god planleggingsjobb.

Det har jo vært mye snakk om svineinfluensa den siste tiden. Heldigvis har den i stor grad glimret med sitt fravær, men vi har gjort våre forberedelser dersom den slår inn senere. Når man kan få et forhåndsvarsel på at sykefraværet kan bli veldig høyt, er det viktig å legge planer for alternativ drift.

Siden sist har jeg også fått med meg en ny runde i vårt rettsapparat, denne gangen i Lagmannsretten, etter at saken jeg tidligere har nevnt ble anket. Selv om man mentalt er forberedt på hva en slik rettsrunde handler om, blir det allikevel noe nytt (og større) i Lagmannsretten.

Forum For Sykehusrenhold er i full gang med å forberede neste års seminar i Trondheim (29.09-01.10.2010). Vi prøver å ta med innspill fra tidligere deltakere i prosessen om temavalg.

Rammen rundt seminaret er lagt, nå mangler vi bare litt før også detaljene er på plass. Sist vi var i Trondheim måtte vi si nei til noen som ønsket å være med. Neste år er vi på plass i Rica Nidelven Hotels flotte lokaler, og der skulle det være plass til dem som ønsker å delta…..

Powered by Labrador CMS