Trond Holm Johansen

Hæææærliiig !

Og til alle dere leverandører som skulle komme til å lese dette: Nå tror jeg anbudet for helse-Norge er like rundt hjørnet...... HÆÆÆRLIIIG !

Publisert

Har dere hørt Karin Fevåg Larsen når hun holder foredrag og lar dette ordet runge ut i salen? Etter å ha vært på seminar og hørt henne, var det fristende å sjekke reaksjonen på lokalt plan hvis man prøvde å gjøre det samme. Vi ble jo oppfordret til å prøve.....

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det lød ikke akkurat likt når hææærlig ble fremført på kav bergensdialekt. Litt for mye skurring på r-ene, feilt tonefall osv. Dessuten var det litt for mange som stakk hodet ut av kontordøren klokken fem over syv en mandag morgen, første dag på jobb etter et 3-dagers seminar. Hva hadde skjedd med sjefen i helgen...??? En del oppklarende forklaringer måtte til for å overbevise dem om at sjefen ikke var i bakrus. Det var forresten første og siste gang hææærlig ble fremført med slik styrke i korridoren vår....

Men det var jo hææærlig at Brann omsider fikk karret gullet med seg, med god hjelp fra Viking (takk Stavanger!). Det er ikke godt å si hvor lenge de (Brann) ellers hadde holdt oss på pinebenken. For i år skulle jo gullet til Bergen. Det blir spennende å se til neste år, om de greier å følge opp - slik som Rosenborg gjorde, år etter år. Fotballen er jo fremdeles rund.

Hæææærlige små, blå piller. Champix heter de og gjør at suget forsvinner, røykesuget! Følgesvennen, trøsten, den som bestemte over deg er nå borte, så godt som....

Jeg blir litt stolt av meg selv, for hver dag som går uten at jeg har røykt. 5 uker har jeg vært uten nå og jeg tror det skal gå bra. Nei, det skal gå bra!

Har ikke lov å si tror, for da gir jeg meg en dårlig unnskyldning for å kunne begynne igjen. Det er hææææærlig å slippe røykhosten om morgenen, få tilbake luktesansen og kjenne smaker på en annen måte. Bare prøv selv.....

Så langt har jeg ikke skrevet mye som har med renhold å gjøre. Det er godt å kunne koble ut et øyeblikk og tenke på andre ting, for mange av oss har nok jobben med oss i hodet nesten hele døgnet.

Det er rart hvor mange løsninger som plutselig dukker opp like før man sovner. Men så var det å huske dem til neste morgen.

På sykehuset vårt er ting som det pleier. En daglig kamp for å få nok folk til å dekke inn fraværet.

Ledelsen er i full gang med neste års budsjetter, INSTA 800 - kontroller utføres, nyansatte skal ha sin opplæring, senger skal rengjøres og reies osv. Det er jammen mye som skal fungere for at brukerne våre skal være fornøyd. Til syvende og sist er det pasientene som det skal fokuseres på.

Nei, nå er det tilbake til regnearket. Og til alle dere leverandører som skulle komme til å lese dette: Nå tror jeg anbudet for helse-Norge er like rundt hjørnet...... HÆÆÆRLIIIG !

Powered by Labrador CMS