Den nye IntelliCare-dispenseren er berøringsfri, og med kombinert mulighet for å trykke på knappen for å få ut middelet manuelt. (Foto: Produsenten)
IntelliCares hybride dispenser i svart utgave. (Foto: Produsenten)

Verdens første hybride dispenser

Mens berøringsfrie dispensere slutter å fungere når batteriene går tomme, bytter Lilleborgs nye dispenser automatisk over til manuelt.

Publisert

Det finnes mange ulike typer dispensere for hånd­hygiene i Norge, både manuelle og berørings­frie i ulike systemer, men for de berørings­frie har det alltid vært en utfordring for brukerne at dispenseren slutter å fungere når batteriene går tomme, skriver Lilleborg i en omtale av produktet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Ved lanseringen av IntelliCare skal dette nå være løst ved å tilby verdens første, patenterte hybride dispenser som sømløst bytter fra automatisk (berøringsfri) dosering og over til manuelt når batteriene går tom.

Nytt hovedsystem for personlig pleie

Lilleborgs melder også at IntelliCare vil bli deres nye hoved­system for personlig pleie, og over tid overta for dagens hoved­system Soft Care Line.

Kunder som i dag har Soft Care Line vil frem­deles kunne kjøpe refiller til dette systemet i mange år for å sikre en god overgang til IntelliCare hos våre kunder.

Gulvstativ er nå en del av sortimentet

En annen viktig endring som kommer inn med IntelliCare, er et gulvstativ for bruk sammen med den nye hybride dispenseren.

Det kommer godt med i områder der det vanskelig å få dispensere på vegg, som i kantiner, ved buféter, pante­automater, frukt & grønt-avdelinger, møte­lokaler og ved inngangs­partier.

Bredt sortiment av refiller

Lilleborg introduserer også Sure Instant Hand Sanitizer – et plantebasert, ikke-klassifisert, ikke-alkoholholdig desinfeksjons­middel i skumform. Den er 100 % bionedbrytbar og effektiv mot bakterier, gjær, sopp og virus som H1N1.

En annen variant som ikke tidligere har vært tilgjengelig, er barriere­kremen Soft Care Aquagard.

Les mer hos Lilleborg: https://www.lilleborg.no/2018/06/lilleborg-lanserer-verdens-forste-hybride-handhygienedispenser/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS