Ingrid-Finboe-Svendsen-AT.jpg
Ingrid-Finboe-Svendsen-AT.jpg

- Hver og en kan gjøre en forskjell

Denne uka starter Arbeidstilsynets kampanje "Gode kolleger - en del av jobben".

Publisert

På kampanjenettstedet www.godkollega.no kan du ta en uformell test som gir svar på hva slags kollega du er. Du kan også hylle en kollega ved å lage en nyhetsartikkel eller nominere din kollega til en drømmestart på arbeidsdagen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

På kampanjenettstedet www.godkollega.no finner du også de ti vanligste spørsmålene som Arbeidstilsynets svartjeneste mottar og svar på disse.

"

Ingrid Finboe Svendsen

Arbeidstilsynets direktør Ingrid Finboe Svendsen forteller at kampanjen er ment å engasjere arbeidstakerne i arbeidsmiljøet.

- Det er arbeidsgiver som har hovedansvaret for arbeidsmiljøet på arbeidsplassen. Verneombud og tillitsvalgte er viktige hjelpere. Samtidig ser vi et stort potensial ved å engasjere arbeidstakerne. Vi ønsker med denne kampanjen å appellere til den enkelte om å bli bevisst sitt ansvar og sine muligheter. Vi vil at folk skal tenke at det er mulig for hver og en av oss å gjøre en forskjell, sier hun på Arbeidstilsynets nettsider.

"
Powered by Labrador CMS