Kvinner-jogger
Kvinner-jogger

Sett fart i det nye året

Dytt.no inviterer norske bedrifter til aktivitetskonkurranse. 11. februar går startskuddet for Den store nyttårsmarsjen.

Publisert

(Ill.foto: Colourbox.com)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Aktivitetskonkurransen i regi av Dytt.no passer for alle, uansett utgangspunkt. Alle kan bidra, og alles bidrag teller, enten de går, sykler, måker snø eller vasker huset.

Bedre helse og samhold

Medarbeiderne deles i lag, som sammen skal gå en distanse tilsvarende Jotunheimen rundt. Konkurransen styrker samholdet på arbeidsplassen ved at deltakerne får et felles prosjekt å samles om. De vil motivere og støtte hverandre på veien mot felles mål. Den fysiske gevinsten kommer nærmest av seg selv, men vil komme både den enkelte og bedriften til gode.

Morsomt og inspirerende

Konkurransen tenner vinnerinstinktet. Deltakerne motiveres blant annet av å følge sin egen, lagkameratenes og konkurrentenes utvikling på nettet. På en personlig nettside kan du følge utviklingen i konkurransen på vei mot målet. Og der framme et sted venter kanskje en flott premie.

Fra Lærdal til Lærdal

Konkurransen går over 60 dager, målgang skjer den 11. april. I løpet av perioden skal deltakerne utføre aktivitet som tilsvarer 450 kilometers gange. Fra startskuddet går i Lærdal må deltakerne utføre aktiviteter verdt 10 000 skritt om dagen for å nå målet i tide. 10 000 daglige skritt sammenfaller med Helsedirektoratets anbefaling når det gjelder daglig mosjon.

Skritteller

Hver deltaker har sin egen skritteller, mens andre aktiviteter regnes om til skritt på deltakerens personlige nettside. Den inneholder et kart som viser hvordan deltakeren, lag og konkurrenter forflytter seg, skritt for skritt. I tillegg har den mange andre motiverende funksjoner. Hvert lag består av to til åtte personer.

Bedrifter med flere ansatte danner flere lag, som konkurrerer innbyrdes og mot andre bedrifter. Ved målgang vil alle som har gått Jotunheimen rundt, ha vinnersjanse i trekningen av et reisegavekort.

Les mer om aktivitetskonkurransen på www.dytt.no. Påmeldingsfristen er 7. februar.

Lykke til og god tur!

Papirutgaven av Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profesjonelle renholdsbransjen.

Bli kjent med papirutgaven her

Vi sender ut nyhetsbrev pr e-post ukentlig. Her kan du melde deg på.

"
Powered by Labrador CMS