Spruteflaske vasking colourbox

Svensk nettside ønsker å forebygge skader innen renholdsbransjen

En svensk nettside som gir råd til renholdsbransjen om både arbeidsmiljø og arbeidsmetoder, har fått bevilget 3,12 millioner kroner til videreutvikling av siden.

Publisert

Nettsted har fått penger til videre drift og forskning på mange aspekter innen renhold. (Foto: Colourbox.com).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det er Ann-Beth Antonsson ved IVL Svenska Environmental Research Institute, som drifter nettstedet alltomstad.se. Pengene er bevilget fra firmaet AFA forsikring, som blant annet finansierer forskning og utviklingsprosjekter, som skal bidra til å redusere arbeidsskader, skriver cleannet.se.

Allt om städ

Innholdet på nettstedet ”Allt om städ” er utviklet av både Ann-Beth Antonsson og Lisa Schmidt, som arbeider ved IVL Svenska Environmental Research Institute.

Antonsson leder et prosjekt som skal hente ut kunnskap om blant annet helse og sikkerhet ved maskinrenhold, vindusrengjøring, fall-ulykker, trusler og vold, alenearbeid, arbeidsmiljø og private rengjøringstjenester innen renholdsbransjen.

Informasjonen som presenteres på nettstedet, er basert på kunnskap utviklet gjennom et handlingsprogram for optimal ergonomi og færre arbeidsskader ved rengjøring, som også er finansiert av AFA forsikring.

Forskning mot skader

”Alt om städ” er et av totalt 18 nye forskningsprosjekt, som til sammen har fått 38, 392 millioner dollar fra AFA.

Selskapet investerer årlig cirka SEK 150 millioner kroner i forskning, utvikling og kunnskapsformidling. De støtter FoU-prosjekter som tar sikte på å forebygge sykdom og skader i både privat og offentlig sektor.

Les mer her:

"
Powered by Labrador CMS