Påmelding er nå åpent for verdens største renholdsmesse, Interclean Amsterdam 14.-17. mai 2024. Her fra forrige messe i 2022.

Forventer over 900 utstillere til Interclean

Den store renholdsmessen i Amsterdam måtte ta et hvileskjær under pandemien, var tilbake i litt begrenset omfang i 2022 og slår nå på stortromma foran årets messe 14.-17. mai. Og kanskje kan vi friste med high tech båttur på Amsterdams vakre kanaler?

Publisert

Ifølge messearrangøren RAI forventes det over 30 000 besøkende i løpet av de fire dagene. Messen er åpen kl. 10.00-17.30 den 14.-16. mai og kl. 10.00-15.00 fredag den 17. mai.

Sistnevnte er nok ikke dagen da du vil treffe flest nordmenn, men messen for øvrig er en utmerket møteplass for oss norskiser.

Foretrekker du å gå på egenhånd, kan det være lurt å sette seg litt inn i hvilke utstillere som finnes i hvilke haller.

Har din virksomhet rammeavtale med, eller du er nysgjerrig på spesifikke norske leverandører, kan du også ta kontakt med dem god tid i forveien. Mange av dem har tidligere hatt ulike faglige arrangementer, omvisninger eller hyggelige mingletreff i løpet av messen, og slik vil det nok også bli denne gang.

Dessuten inviterer Bygg Ren Verdi, der Renholdsnytt er medarrangør, til hyggelig kanaltur med høyteknologisk innslag. Les mer og meld deg på her: Få innblikk i teknologitrendene (renholdsnytt.no).

Bør forhåndsbestille

Deltakere til selve messen oppfordres allerede til å registrere seg på Intercleans nettside, og inngangsbilletten koster fra 95 euro og oppover.

Ialt 11 messehaller vil være åpne. I tillegg loves det over 100 faglige foredrag og innslag fra ialt 4 scener.

2 norske utstillere

Norske utstillere har tradisjonelt ikke vært hverdagskost i Amsterdam, selv om nordmenn ofte er med og bemanner utstillingene til mange av de store produsentene.

Denne gang skal imidlertid to norske firma stille ut under eget navn, nemlig Compax Solutions og Borregaard AS.

Fra kommer Danmark ialt 12 utstillere, Sverige 9 og Finland 1 (pr. 7/2-2024).

Ellers vil her være mange utstillere fra Europa, en del kommer fra Amerika, men vi får også en god slump fra arabiske land, Australia og ikke minst Asia.

Kinesiske utstillere er selvsagt tilbake for fullt. De var nesten ikke representert i 2022 på grunn av reise­restriksjoner, og vil som vanlig stille ut et bredt spekter fra high tech til low tech.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Her kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS