I mai har du mulighet til å kombinere en kanaltur i Amsterdam med å få servert de siste teknologitrendene.

Få innblikk i teknologitrendene

Under Interclean 2024 har du en unik mulighet til å få innblikk i teknologitrendene i bransjen. Bygg Ren Verdi 2025 inviterer til båttur i Amsterdams kanaler, hvor Eirik Norman Hansen og Alexander Haneng presenterer de mest spennende nyhetene.

Publisert

Den populære messen i Amsterdam trekker alltid mange hundre nordmenn til den nederlandske hovedstaden. Bygg Ren Verdi 2025 har utfordret teknologieksperten Eirik Norman Hansen og Alexander Haneng, som er direktør for innovasjon og bærekraft i NHO Service og Handel, til å presentere spennende produkter fra Interclean. Det hele skjer på en båttur i Amsterdams kanaler 15. mai.

Mari Røed forteller at det er begrenset antall plasser og oppfordrer folk til å melde seg på raskt.

– Dette blir på mange måter startskuddet for Bygg Ren Verdi 2025, hvor Eirik Norman Hansen skal være konferansier. Det vil bli servert noe å bite i og godt drikke om bord på båten. I tillegg til at Eirik og Alexander Haneng vil fortelle om teknoligitrender i bransjen, blir det også rom for gode og interessante samtaler rundt observasjoner og trender fra Interclean, sier Mari Røed, styreleder i NFSR. 

Røed legger til at det er begrenset med plasser på båten, og at det er første mann til mølla som gjelder.

MELD DEG PÅ HER

– De som ønsker å melde seg på gjør dette på hjemmesiden til Bygg Ren Verdi. På grunn av at det er begrenset med plasser tillates det å melde på maksimalt to personer fra samme organisasjon. Hvis du ønsker å delta, anbefaler vi at du melder deg på så raskt som mulig, sier Røed.

Det er NFSR, Rele, NHO Service og Handel og Renholdsnytt som står bak arrangementet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Her kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS