Portrettfoto av Ellen Nygard, universitetslektor ved OsloMet
Ellen Nygard ved OsloMet informerer om vårens under­visnings­emne i fasilitets­styring.

Siste frist for å melde seg på  vårens FM-emne ved OsloMet

Emneansvarlig Ellen Nygard melder at det er noen få plasser ledige. Er du leder i bransjen vår og ønsker å gi service­medarbeiderne dine motivasjon til å lære hele livet? Da bør du søke opptak på vårens FM-emne ved Handels­høyskolen OsloMet. Søknadsfrist er lørdag 20. januar kl. 23.59.

Publisert

Oppstart av emnet er fredag 2. februar. Den blir på Zoom og starter kl 14.30. 

- Det aller meste av undervisningen skjer på nettbasert, men to ganger i løpet av vårsemesteret har vi samlingsbasert undervisning og interessante studiebesøk i Oslo, opplyser Nygard.

Nærmere informasjon om vårens FM-emne (og mye mer) ligger på landingssiden til fagfeltet FM ved OsloMet: – Facility Management er utøvd lederskap tilpasset behov i enhver organisasjon - OsloMet

Her legges også en oppdatert versjon av timeplanen ut, med det aller første.

Mer om emnet

Ledere som ønsker å øke sine egne ferdigheter i å gi service­medarbeidere opplæring og motivasjon til å lære hele livet, oppfordres nå til å søke opptak på vårens FM-emne på Handels­høyskolen OsloMet: Pedagogisk ledelse og ressurs­utvikling innen Facility Management.

Studietilbudet er fortsatt gratis, kun en mindre semester­avgift kreves når studieplassen bekreftes. I tillegg kommer kostnadene for litteraturen på emnet.

Vårens FM-emne tilbyr 60 studieplasser og er på 15 studiepoeng. Nærmere informasjon om emnet og hva man konkret lærer, går fram av landings­siden til Facility Management: – Facility Management er utøvd lederskap tilpasset behov i enhver organisasjon (kobling til OsloMet)

Oppstart 2. februar

Undervisningen starter opp fredag 2. februar og er hoved­sakelig nettbasert (Zoom). Det er én undervisningsøkt pr. uke fram til 16. mai og de aller fleste undervisnings­dagene er fredag.

To ganger i semesteret legges det opp til samling på campusen i Pilestredet i Oslo. Dette er fredag 16. februar samt torsdag 25. og fredag 26. april.

Øvrige detaljer i timeplanen går fram av landings­siden. Her gis det også noen råd om hvordan legge opp studiet samtidig som man er i full jobb. Informasjon om arbeidskrav og eksamen gis også, i tillegg til hvordan gå fram for å søke opptak.

Fristen for å søke opptak på vårens FM-emne er 20. januar.

Gode skussmål

FM-emnet Pedagogisk ledelse og ressurs­utvikling innen Facility Management undervises for fjerde gang denne våren. Tilbake­meldingen fra tidligere studenter er god. – Emnet oppleves nyttig!

Ett eksempel på en slik tilbakemelding er denne fra Martin Mogan. Han er kontorsjef med persona­lansvar for renholdere og arbeids­oppgaver knyttet til bl.a. renholds­tjenesten i Departementenes sikkerhets- og service­organisasjon.

– Martin var student hos meg på Pedagogisk ledelse og ressurs­utvikling innen Facility Management-emnet våren 2021 og holdt en gjeste­forelesning for studentene på FM-emnet våren 2022. Forelesningen hans ble det tatt opptak av, sier Ellen Nygard.

En kortversjon finner du på Youtube: https://youtu.be/jHvXu_32YG8

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Her kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrevPowered by Labrador CMS