Flyfoto fra 2023 av Haukeland, med de nye Glasblokkene i forgrunnen
Forum For Sykehus­renhold inviterer til seminar & messe for renhold i sykehus og helse- og omsorgs­tjenesten. 6.-7. juni 2024 i Bergen. Det er Renhold Hospitaldrift ved Haukeland universitets­sjukehus (bildet) som er vert for seminaret, og siste frist for påmelding er 30. april 2024.

Påmeldings­frist Seminar for Sykehus­renhold: 30. april

Forum For Sykehus­renhold arrangerer seminar om renhold i sykehus, helse og omsorgs­tjenesten den 6. og 7. juni 2024 på hotellet Scandic Bergen City.

Publisert

Forum For Sykehusrenhold har gode tradisjoner som det også i år tas vare på og det er kommet noen endringer som vi mener vil gjøre seminaret enda bedre, skriver FFS.

De nevner at de i år har fylt opp to hele dager med faglig innhold i motsetning til tidligere år, der det har vært tre dager hvorav én hel og to halve dager.

Samtidig har de sett at vår/forsommer kan være en bedre tid for mange til å besøke seminaret. De har jo hatt tradisjon for å avholde seminaret i september måned, men har nå altså ønske om å prøve å avholde seminaret på vår/ forsommer.

Siste frist for påmelding er 30. april 2024.

Seminarets tema denne gang er Fag og Ledelse.

Som vanlig vil det være leverandør­utstilling, og dette er en god mulighet til å bli kjent med nye produkter og ikke minst gjøre nye bekjentskap innenfor fagområdet.

FFS samarbeider også i år med Proviso når det gjelder påmeldingsløsningen. Følg link her for påmelding: https://events.provisoevent.no/ffs/events/seminar-for-sykehusrenhold-2024/register

Følg også med på Forumets Facebook-sider.

6. juni

08.30 Registrering

09.30 Forumets leder Frank Opsanger ønsker velkommen

09.35 Konferansier Geir Eikenes – informasjon om dagen

09.45 Viseadm. dir. Clara Gjesdal åpner seminaret

10.15 Presentasjon av leverandører

10.40 Pause - Åpning Leverandør­utstilling

11.00 Enhetsleder K. Lefdalsnes - Drift og organisering ved HD Renhold

12.00 Lunsj

12.45 Leverandørutstilling

14.00 Tone Hepsøe og Ann Marit Sivertsen - Karriere­senteret i Helse Bergen

14.45 Pause

15.00 Trond Viggo Torgersen og Mari G. Monsson - Kroppen for voksne

15.45 Informasjon om kvelden

16.00 Leverandør­utstilling

16.00 General­forsamling

19.00 Middag

21.30 Levende musikk og sosialt samvær

7. juni

09.00 Presentasjon av dagen

09.10 Mads Arnesen - Paying it forward

10.00 Leverandør­utstilling

11.30 Smittevern­overlege Dorthea Oma - Pasientsikkerhet og renhold

12.30 Lunsj

13.15 Renhold i psykiatri v/ seksjonsleder Maiken Falkanger og Klinikk­direktør Brede Aasen

14.15 Foreleser avklares senere. Tema er: Mangfold – Ledelse

15.00 Oppsummering

15.30 Avslutning

Hotellet

Har du lyst å sjekke ut lokalene seminaret skal være i? Du kan finne dette på denne direktelinken til Scandic Bergen City.

For utstillere

Utstillerlokalet vil være i eget lokale – vegg i vegg med konferansesalen.

Det vil være mulighet for utstillere å kjøpe større utstillerareal ved å velge ulike alternativ i påmeldingen. En enkel stand er 2 meter bredde og 3 meter dybde. Dersom det er ønskelig med større areal, må det gjøres en vurdering av om standen må plasseres utenfor utstillerlokalet.

Kontakt Katrine.lefdalsnes@helse-bergen.no for mer informasjon.

 

Seminar for Sykehus­renhold

arrangeres hvert år (unntatt under pandemien). Siden 1997 har universitets­sykehusene byttet på å være vertskap for seminaret.

Målgruppen er renholds­ledere og hus­økonomer ved landets sykehus og helse­institusjoner. Også ansatte utenfor helsevesenet vil kunne ha stor glede av å delta.

 

    

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Her kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrev

Seminar for Sykehus­renhold

arrangeres hvert år (unntatt under pandemien). Siden 1997 har universitets­sykehusene byttet på å være vertskap for seminaret.

Målgruppen er renholds­ledere og hus­økonomer ved landets sykehus og helse­institusjoner. Også ansatte utenfor helsevesenet vil kunne ha stor glede av å delta.

Powered by Labrador CMS