Bygg Ren Verdi vil foregå om bord på Color Lines skip i april. Påmeldings­frist 1. februar. (Foto: Øyvind Haug, Color Line)

Nå kan du melde deg på til Bygg Ren Verdi

Det er en glede for oss å invitere til bransjens viktigste møte­plass i regi av NHO Service og Handel, NFSR, RELE og Renholdsnytt. Hovedtema: Hvordan få til samarbeid, samspill og samskaping i egen virksomhet?

Publisert

Lederkonferansen Bygg Ren Verdi er igjen tilbake til vår­halvåret, og alle som jobber med renhold, eiendoms­drift og for­valtning er i mål­gruppen når vi samles til konferanse og messe 19.-21. april 2023.

Arrangementet har vist seg å være en viktig samlings­plass for felles bransje­utvikling og kunnskaps­deling, og er i likhet med de fore­gående arrangementene i 2015, 2017, 2019 og 2021, lagt til Color Lines cruiseskip Oslo-Kiel tur/retur.

Den røde tråden

Alle som tilbyr tjenester innenfor drift- og service­området vet det godt: Det er menneskene det kommer an på. Gode tjenester koker ned til samarbeid.

Den norske modellen for arbeids­livet er basert på samarbeid og samspill mellom parter med ulike interesser. Norsk næringsliv og offentlig virksomhet er på topp i verden når det gjelder produktivitet og innovasjon. Dette handler mye om at det er etablert gode former og arenaer for samarbeid i det daglige og når det virkelig gjelder.

På sitt beste gir samspillet og samskapingen mellom kommuner, fylker og statlige virksomheter og lokalt næringsliv nye løsninger, kvalitet og effektive tjenester.

Lederkonferansen Bygg Ren Verdi 2023 vil utforske dette:

Hvordan få til samarbeidet, samspillet og samskapingen internt i egen virksomhet, lokal­samfunn og med nærings­livet? Hvilke verdier vil vi skape og hvordan skape disse verdiene sammen?

Omfattende utstilling

Som tidligere år er det RELE som har ansvar for organiseringen av den populære utstiller­messen, med romslig tid til å betrakte nyvinninger på markedet, snakke med mye av landets ypperste ekspertise på produkt- og metode­fronten, få deg litt god mat og ikke minst mingle med andre i bransjen.

Påmelding

gjøres via vår tekniske samarbeids­partner Proviso.

Meld deg på her

Datoer

Ved ombord­stigning finner registrering sted på Hjortneskaia i Oslo onsdag 19. april kl. 09.00-10.00. Skipet returnerer til Oslo fredag 21. april kl. 10.00.

Det er mulighet for å gå i land i Kiel 20. april.

Husk å ta med pass, uansett om du går i land eller ikke.

Egen nettside

Mer informasjon, løpende oppdatering av program og praktiske opplysninger finner du på:

Bygg Ren Verdis nettside

Tidligere konferanser

Noen PDF-er med fyldig omtale fra et par av de tidligere konferansene finner du her:

Renholdsnytt nr. 4/2015 (rull et stykke ned på siden, så finner du linker)

Renholdsnytt nr. 3/2019 (rull et stykke ned på siden, så finner du linken)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS