Portrettfoto av Ellen Nygard, universitetslektor ved OsloMet
Blant foredragsholderne under NFSRs frokostseminaret 15. mars 2023 er Ellen Nygard fra Handelshøyskolen ved OsloMet. Ønsket om og behovet for en bachelor i FM står sterkt i bransjen og hun vil fortelle om arbeidet hun nå legger ned for å forhåpentligvis få dette til å bli en realitet.

NFSR presenterer status for ny FM-utdannelse

NFSR inviterer til frokostmøte 15. mars i Oslo. Blant temaene er FM-utdannelse, det nye million­prosjektet fra Arbeidsmands­forbundet & NHO Service og Handel som skal gjøre renhold til et mer attraktivt yrke, og ikke minst et godt verktøy for arbeidsmiljø. Påmelding innen 8. mars.

Norsk Forening for Service og Renhold inviterer til frokost­seminar 15. mars i Oslo. Åpent for alle. Påmeldings­frist 8. mars kl. 16.

Onsdag 15. mars inviterer foreningen på nytt til faglig påfyll og frokost, og håper flere tar seg tid til et lite pusterom i hverdagens gjøremål. NFSR håper å fylle salen med engasjerte bransjefolk, både medlemmer og ikke-medlemmer.

Foreningen lover god frokost, nyttig og konkret informasjon fra foredrags­holdere og hyggelig samvær med bransje­kolleger. Sted: Det Norske Teatret, Kristian IVs gate 8, Oslo.

Program og påmelding til frokost­møtet via Checkin.no (direktelink).

NFSRs Facebook-side.

Program

08.15 - 09.00 Frokost

09.00 - 09.30 FM-utdanning nå og i fremtiden på OsloMet

Det har skjedd mye med høyere utdanning i faget de siste årene, og pr dags dato er det kun to emner i FM som skal sørge for rekruttering av kunnskaps­rike studenter til bransjen. Ellen Nygard gir oss en opp­datering på FM-fagene og studentene, og også et blikk inn i fremtiden. Ønsket om og behovet for en bachelor i FM står sterkt i bransjen og Ellen forteller om arbeidet hun nå legger ned for å forhåpentligvis få dette til å bli en realitet.

09.30 - 10.00 Renhold i Arbeids­miljø­portalen

Arbeidsmiljø­portalen er en portal der du kan finne både innsikt og verktøy for et godt arbeids­miljø. Nå er renhold som bransje også lagt inn i denne og vi får en visning og innføring i denne.

10.00 - 10.30 Ren tilstede­værelse

Trine Wiik og Ingeborg Malterud kommer som representanter for Norsk Arbeidsmands­forbund og NHO Service og Handel, og forteller om det nye million­prosjektet med mål å heve yrkes­statusen og gjøre renhold til et mer attraktivt yrke. I prosjektet skal det arbeides med jobb på dagtid, egen kampanje for renhold på dagtid og økt kunnskaps­nivå i parts­samarbeidet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS