Nygård ved siden av stasjon for kildesortering
Bjarte Nygård fra Departe­mentenes sikkerhets- og service­organisasjon er blant de mange som forteller om smarte og bære­kraftige løsninger i Renholdsnytt nr. 6.

Sniktitt på Renholds­nytt nr. 6

I årets siste papir­utgave er renholds­ledelse hovedtema. Vi ser særlig på hvordan du lettere kan få gjennomslag for dine ønsker rundt materialvalg, renholds­sentral og bærekraft.

Publisert

Det er ikke til å stikke under stol at arkitekter og innkjøpere kan få seg til å velge materialer og inventar som ikke akkurat forenkler hverdagen for dem som skal pleie materialene i driftsfasen.

I Renholdsnytt nr. 6/2023 gir vi gode råd om hvordan du kan bli lyttet til, fra blant andre Departementenes sikkerhets- og service­organisasjon, Bergen kommune og Trondheim kommune.

Digitalversjonen av bladet er tilgjengelig fra 5. desember for våre abonnenter, mens papir­utgaven typisk er i postkassen en drøy uke senere.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Her kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS