EU-bygningen i Brüssel
EU ønsker å motvirke at offentlige innkjøp spiralerer nedover mot laveste pris. (Europa-kommisjonens hovedkvarter i Brüssel).

NAF og NHO SH fremsnakket norsk renhold i Brüssel

Norsk Arbeids­mands­forbund og NHO Service og Handel har vært i Brüssel og snakket om renholds­bransjen, invitert av EU-kommisjonen.

Publisert

Agendaen for møtet var offentlige anskaffelser og man var bedt om å dele kunnskap om Oslo-modellen for offentlige anskaffelser og regjeringens arbeid med en nasjonal modell.

I tillegg ble kompetanse, arbeidskrafts­underskudd, bekjempelse av arbeidslivs­kriminalitet og renhold på dagtid behandlet i dialogmøtet.

Servicebransjen på europeisk nivå ønsker innretninger for offentlige innkjøp som motvirker at anbudene spiralerer nedover mot laveste pris, og NAF og NHO SH ga innspill til EU-organet Social Dialogue Committee on Industrial Cleaning (link til europa­kommisjonen).

Les hele saken hos Norsk Arbeidsmandsforbund: Brüssel-møte om anbud i renholdsbransjen og hos NHO Service og Handel

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Her kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS