Geir Sabel Olsen hos Hako viser hvor enkelt nalen kan rengjøres. (Selve videoen finner du i bunnen av saken.)

Slik rengjør du nalen på ett minutt

Den er ofte forsømt, men det er det liten grunn til. Se vår video over hvor enkelt nalen på gulv­vaske­maskiner kan rengjøres.

Publisert

Nalen er en viktig komponent i moderne gulvvaske­maskiner. Den skal både bidra til å rengjøre gulvet og ta opp alt vann, slik at det ikke ligger noe igjen.

Hvis det derimot har bygget seg opp smuss som ligger i klem mellom gulv og nal, vil den ikke suge opp vannet fra gulvvaske­maskinen skikkelig. Det samme kan skje dersom nalen er slitt eller feilmontert.

I alle disse tilfellene vil maskinen kunne etterlate seg striper som blir liggende igjen på gulvet. Dette kan gjøre kunden misfornøyd og i verste fall øke risikoen for fall­ulykker eller skader på underlaget.

Vi har fått Geir Sabel Olsen i Hako Ground & Garden til å demonstrere hvor lett og raskt nalen kan rengjøres. Se vår video på Youtube.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS