Renholdsseminaret er årlig og avholdes denne gang i Oslo.
Renholdsseminaret er årlig og avholdes denne gang i Oslo.

Seminar for sykehus­renhold flyttes

På grunn av dagens Covid 19-situasjon, ser arrangørene seg nødt til å flytte det planlagte «Seminar for Sykehus­renhold» fra 9.-11. februar og til høsten 2022.

Publisert

Forum For Sykehus­renhold, som er organisator, planlegger nå å gjennom­føre seminaret i perioden 21.-23. september 2022, og ser fram til et hyggelig fellesskap i en tid der vi forhåpentligvis kan møtes mer som normalt.

Seminaret vil da bli gjennom­ført på samme sted som var planen i februar – Thon Hotel Arena på Lillestrøm. Følg med på Facebook-sidene til FFS for mer informasjon etter hvert, og sett av datoene allerede nå.

Renholds­ledere ved landets sykehus og helse­institu­sjoner – og andre – er velkomne til seminaret, som normalt avholdes årlig. Det løper over tre dager og er full­spekket med aktuelle temaer samt leverandør­utstilling.

FFS opplyser at de som har meldt seg på seminaret i februar, ikke behøver å foreta seg noe i forbindelse med påmeldingen – de blir automatisk avmeldt og vil på et senere tidspunkt motta invitasjon til seminaret som er planlagt i september.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS